ЖК "Затишний" - комфорт для обраних

Незабаром, в Івано-Франківську по вул. Ольги Кисілевської, 31 з'явиться сучасний, багатоквартирний, житловий будинок.

Житловий комплекс "Затишний" зацікавить всіх, але в першу чергу, далекоглядних людей, які прагнуть до комфортного життя і цінують сімейні та домашні традиції. 

 

ЖК Затишний 

Затишні квартири створені для молодих пар і сімей з дітьми. На кожному поверсі розмістилися 8 квартир різного планування і площі. Залежно від виділеного бюджету і вимог до планування, кількості кімнат, площі житла, кожен знайде для себе оптимальний варіант.

 

ЖК Затишний

Для комфортного життя на першому поверсі передбачено місце для комерційних проектів - відділень банків, пошти, магазинів і тд. 

 

Дитячий майданчик прямо у дворі дозволить залишатися у формі, гуляти з дітьми, вважаючи за краще корисне дозвілля і фізичну активність.

 

Турбота про дітей і їхнє дозвілля - школи, дитячі садки, спортивні заклади- і все це в пішої доступності від комплексу "Затишний". Наявність магазинів і супермаркетів в дозволить робити вигідні покупки. 

 

Яким має бути житло для молодої сім'ї? На думку архітекторів ЖК "Затишний" воно повинно бути комфортним, безпечним, спокійним і гармонійним, тому вони спроектували житловий комплекс, який відповідає всім цим параметрам.