Акційна пропозиція в ЖК «Затишний»: 1-кімнатні квартири за вигідними цінами

В Івано-Франківську у житловому комплексі «Затишний» по вулиці Ольги Кисілевської, 31 пропонують житло за ексклюзивною вартістю – всього 9300 гривень за квадратний метр.

Будівельна компанія «Юрікс» оголосила спеціальну пропозицію на три 1-кімнатні квартири площею 42,75 м2. При 100% оплаті, вартість житла в ЖК «Затишний» становитиме всього 9300 гривень за м2.

 

Житловий комплекс «Затишний» по вулиці Ольги Кисілевської, 31 в Івано-Франківську є прикладом справжньої екологічності, адже розташований в екологічно чистій зоні, яка захищена від дорожнього смогу, вихлопів газу та щоденного галасу. Поруч школа, дитячий майданчик. Довкола – малоповерхове житло і приватний сектор. Це перспективний мікрорайон Івано-Франківська, який швидко розвивається.

 

У вартість квартир входить:

  • 5-камерні віконні конструкції з енергозберігаючим склопакетом

  • надійні протиударні броньовані двері українського виробництва

  • якісне утеплення будинку

  • облаштування сходової площі облицювальною плиткою

  • благоустрій двору з використанням нічного освітлення європейського зразка.

  • будинок оснащений сучасним та великим ліфтом «Отіс»

 

Зручна транспортна розв’язка та інфраструктура є безсумнівною перевагою житлового комплексу. Тут усе поруч. В зоні пішохідної доступності: школи, дитячі садки, магазини, супермаркет, салони краси, поліклініки, спортивні заклади і все, щоб створити ідеальні комфортні умови для майбутніх мешканців ЖК «Затишний» по вулиці Кисілевської, 31.

 

Житловий комплекс «Затишний» має сучасне планування і розрахований на один підїзд. Тут передбачено широкий вибір 1-кімнатних квартир середньою площею 44 м2 та 2-кімнатних квартир, площею більше 60 м2 зі зручним плануванням. Це дозволить кожному майбутньому мешканцю обрати той варіант майбутнього житла, який підходить саме йому.

Для створення додаткового комфорту всі квартири обладнані лоджіями, що безперечно дуже важливо для найвибагливіших господинь. Просторі спальні, вітальні та кухні створюють рівень комфорту преміум класу.

 

Придбання житла в ЖК «Затишний» - це:

  • індивідуальний підхід до кожного клієнта

  • розтермінування оплати терміном до 18 місяців

  • гнучка система знижок при повній оплаті

Ваше життя в ЖК «Затишний» завжди буде комфортним, затишним і сповнене гармонії. Адже будівельна компанія ТОВ «Юрікс» дотримується термінів будівництва, гарантує якість виконання будівельних робіт і будівельних матеріалів та враховує усі дрібниці, щоб створити індивідуальний затишок та комфорт Вашої оселі.

 

Контакти: (050) 507 86 48, (097) 194 07 72