ЖК «Писанковий» - надійна інвестиція у сучасне житло на лоні гірської природи

Світлі, просторі і водночас затишні квартири з великими панорамними вікнами з виглядом на озерну набережну та центральну частину міста Коломия – це новий житловий комплекс «Писанковий», який зводить івано-франківська будівельна компанія «МЖК Експрес-24» - надійний забудівник з бездоганною репутацією.

Незмінна дилема мегаполісів – галасливі автостради та занедбані промзони по-сусідству із сучасними житловими комплексами. Відчуття надійності, комфорту і затишку створює не тільки квартира чи будинок, але і середовище, у якому вони знаходяться. Тому покупці все більше звертають увагу на ринок нерухомості невеликих міст з приємним інвестиційним кліматом. 

 

Підвищений інтерес населення не пройшов повз увагу забудовників. Зокрема, ринок нерухомості Івано-Франківської області показує значні тенденції до зростання. Це пов’язано із активною роботою провідних будівельних компаній у районних центрах, де попит на комфортабельне та розкішне житло значно перевищує існуючі пропозиції.

 

Підтримуючи тенденції ринку нерухомості, будівельна компанія «МЖК Експрес-24» розпочала будівництво нового житлового комплексу «Писанковий» у місті Коломия.

 

 

Сьогодні Коломия це одне із прогресивних міст Прикарпаття із розвиненим виробництвом та приємним інвестиційним середовищем. Місто розміщене на річці Прут, оточене зеленими масивами Карпатських гір, тому є однією колоритних туристичних родзинок регіону.

 

Житловий комплекс «Писанковий» - це концепція нового розкішного житла за доступною ціною. Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» спроектувала будинок із дотриманням високих європейських стандартів. При будівництві використовуються якісні екологічні матеріали.

 

Проектувальники житлового комплексу значну увагу приділили безпеці та захисту власників квартир. В усіх стратегічних зонах передбачено встановлення камер відонагляду, що убезпечить майно та автомобілі жильців.

 

Дизайн фасаду – яскравий, динамічний. Червоні, чорні, сірі кольорові відтінки дозволяють створити контраст на фоні зелених масивів гір і створюють незабутнє архітектурне враження.

 

 

Новобудова вирівняється вигідним місцем розташування. Житловий комплекс «Писанковий» знаходиться у центральній частині міста по вулиці Шипайла, 38а. Незабаром тут відкриють інформаційний центр для майбутніх власників квартир у ЖК «Писанковий».

 

В пішій доступності паркова зона, де вдосталь зеленого простору та свіжого повітря. Проект передбачає облаштування власної відпочинкової набережної біля озера.

 

В розпорядженні мешканців будинку буде парковка, дитячий майданчик та спортивно-відпочинкова зона. Жильці матимуть змогу жити по-сусідству із гірською природою та користуватися всіма перевагами міської інфраструктури, при цьому зручне транспортне сполучення дозволяє без значних зусиль доїхати до Івано-Франківська.

 

У вартість квартири входить чорнова штукатурка стін. Спеціалісти будівельної компанії «МЖК Експрес-24» підводять до помешкання всі необхідні комунікації та обладнують його лічильниками води, газу і електроенергії. Енергоефективність квартири забезпечать євровікна із шестикамерного профілю. За безпеку жильців відповідають міцні двері виробництва «MILANO».

 

Детальніше про житловий комплекс «Писанковий» можна дізнатися в офісі будівельної компанії «МЖК Експрес-24», що знаходиться за адресою: м.Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58,

за  телефоном: +380 (342) 77-60-27,  +380 (050) 433 14 03,

або на сайті компанії www.mgk.if.ua.

 

Контакти у місті Коломия:

  • вул. Шипайла, 38А.
  • Тел.: +380 (050) 433 43 40, +380 (096) 433 43 40.

 

загальне планування ЖК Писанковий

 

 

планування ЖК "Писанковий" по під'їздах