Квартири в житловому комплексі «Писанковий» за акційною ціною

Розпочато продаж квартир у житловому комплексі "Писанковий" в місті Коломия. Першим 10 покупцям акційна ціна - 10 500 грн../м2.

ЖК «Писанковий» - це не просто новітній житловий комплекс міста, це ідеальна концепція помешкань для людей, які прагнуть до розкоші та вільного способу життя.

 

Розташування:

При будівництві нового житлового комплексу велику роль відіграє місце розташування споруди. Ми знаємо, як важливо бути у певному місці, у назначений час. Саме тому ЖК «Писанковий» подарує вам можливість жити неподалік від центру міста та водночас насолоджуватися спокоєм ідеальної заміської атмосфери із зеленою рекреаційною зоною. Інфраструктура включає у себе всі можливі напрямки для успішного та продуктивно життя.

 

Безпека:

Житло майбутнього - це не тільки вільний простір, оздоблення фасадів чи багатофункціональність. Сьогодні – це, насамперед, ваш захист та безпека. Розміщення камер відеонагляду у всіх стратегічних зонах, надійне збереження автомобілів, охорона. Ми потурбувалися, щоб житловий комплекс став надійним оберегом для Вас та Вашого майна.

 

 

Дизайн:

Тільки для Вас ми сформували найвищий зразок стилю та якості згідно передових європейських тенденцій. Продумана архітектура з чітким плануванням є особливою складовою ЖК «Писанковий». Придбавши таке житло Ви одразу відчуєте функціональність та зручність кожного з елементів будинку.

 

У вартість квартири входить чорнова штукатурка стін. Спеціалісти будівельної компанії "МЖК Експрес-24" підводять до помешкання всі необхідні комунікації та обладнують його лічильниками води, газу і електроенергії. Енергоефективність квартири забезпечать євровікна із шестикамерного профілю. За безпеку жильців відповідають міцні двері виробництва "MILANO".

 

Поспійшайте придбати житло в житловому комплексі «Писанковий» від «МЖК Експрес – 24» за акційною ціною 10 500 грн../м2.

 

Детальніше про житловий комплекс "Писанковий" можна дізнатися в офісі будівельної компанії "МЖК Експрес-24за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58, за  телефоном: +380 (342) 77-60-27, +380 (050) 433 14 03, або на сайті компанії www.mgk.if.ua.

 

Контакти у місті Коломия:

  • вул. Шипайла, 38А.
  • Тел.: +380 (050) 433 43 40, +380 (096) 433 43 40.

 

загальне планування ЖК "Писанковий"

 

планування ЖК "Писанковий" по під'їздах