Житло у кредит на 20 років можна купити в Івано-Франківську


Зараз стати власником квартири у новобудові в Івано-Франківську можна за короткий час, не чекаючи на це роками. З 1 липня почала діяти держпрограма “Доступне житло під 10%”. 

 

Про видачу таких кредитів уже оголосив ПриватБанк. Сума іпотеки стартує від 100 тис. до 2 млн. грн.  

 

Компанія blago developer приєдналась до програми і пропонує своїм клієнтам не зволікати та скористатись вигідною пропозицією.

 

Менеджер компанії Вікторія Вишневська зазначає, іпотека дасть змогу сотням сімей отримати нову квартиру.

 

“У нашої компанії 17-річний досвід роботи на ринку нерухомості. Ми будуємо якісне житло і прагнемо, щоб воно стало доступним для всіх. Тож впроваджуємо програми, які дають змогу отримати квартиру в новобудові на вигідних умовах вже сьогодні. Купити квартиру за програмою “Доступне житло під 10%” наші клієнти можуть у будинках, які вже здані в експлуатацію у Містечку Соборне, ЖК Comfort Park.

 

Видають кредит на термін до 20 років. Для його отримання необхідно зробити початковий внесок – від 25% вартості житла. А от ставка за кредитом може складати від 9,99% до 15,5% річних.

 

Керівниця напрямку споживчого кредитування ПриватБанку Олена Щербина зазначає, кожну заявку на отримання кредиту розглядають індивідуально.

 

“Її можна зробити онлайн за допомогою кредитного калькулятора або заповнити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Попереднє рішення у банку ухвалюють впродовж десяти хвилин. Далі клієнт має визначитись із квартирою, яку хоче придбати, та зібрати повний пакет документів. Після цього впродовж тижня ми ухвалюють остаточне рішення і видаємо кредит”.

 

Зазначимо, blago developer також пропонує своїм клієнтам скористатись програмою розтермінування від забудовника. А для молодих сімей діє програма від державного Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах від забудовника можна у ЖК Family Plaza, Містечку Соборне, ЖК Comfort Park, ЖК Chocolate, Main House, Авторський, житловому районі Manhattan, Паркова Алея та елітних будинках Parus, Royal Hall, чи будинок у котеджному містечку Franko River Club.