Завтра в Івано-Франківську пройде земельний аукціон

Івано-Франківська міська рада виставила на аукціон право оренди на дві земельні ділянки.
Першою у переліку зазначена земельна ділянка по вулиця Незалежності, поруч АГЗС, загальною площею 0,1 га. За умовами торгів, ділянка призначена для влаштування автомийки, без права капітального будівництва. На аукціон виставлено право оренди землі терміном на 5 років. Стартовий розмір річної плати за користування землею складає 50 010 грн.

 

За даними кадастрової карти, ділянка відновиться до категорії земель громадської забудови. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

 

Ділянка на кадастровій карті  

 

Наступною йде ділянка площе 0,1 га по вулиці Івасюка, навпроти будинку 52. За умовами торгів, ділянка призначена для торгівлі саджанцями декоративних дерев, без права капітального будівництва. На аукціон виставлено право оренди землі терміном на 5 років. Стартовий розмір річної плати за користування землею складає 24 890 грн.

 

За даними кадастрової карти, ділянка відновиться до категорії земель громадської забудови. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Аукціон пройде 28 березня, о 10:00 год, за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 311