В Івано-Франківську збудують нове приміщення Католицької школи-гімназії. Фото

На сьогоднішній день вона є єдиним католицьким навчальним закладом для дітей та молоді в Івано-Франківській області.

Завдяки численним благочинцям і жертводавцям, відреставрована та оснащена сучасним обладнанням будівля школи у м. Івано-Франківську по вул. Шевченка, 11 була відкрита у 2014 р.

 

Понад 400 школярів отримали відповідні умови для навчання. На освяченні школи були присутні численні гості, серед яких колишній посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні д-р Крістоф Вайль.

 

З метою покращення умов навчального процесу, Архієпархіальне управління зводить на території сьогоднішньої школи-гімназії по вул. Шевченка, 11 новий корпус.

 

http://ugcc.if.ua/images/plg_jdvthumbs/thumb-1-426a5e253131f7f8e74d5f70f6d2414c.jpg

 

Він включатиме відповідні великі приміщення їдальні, яка уможливлюватиме усім учням повноцінне харчування протягом обідньої перерви; спортивного залу, у якому школярі матимуть необхідний простір для спортивного розвитку;  актової зали, яка є невід’ємною частиною будь-якої школи.

 

"У сьогоднішній головній будівлі школи по вул. Шевченка, 11 дані приміщення є неповноцінними, а тому їх створення є необхідною умовою для розвитку школи-гімназії із високим рівнем освітнього, спортивного, культурного та духовного виховання", - кажуть в Єпархії.