В Івано-Франківську відкрили ще один сучасний екосадок «Вулик»

Сьогодні, 10 жовтня, в Івано-Франківську відбулося відкриття Дитячого екологічного закладу «Вулик».

Дитячий садок відкрили на території ЖК «Зелений двір» за адресою вул.Тисменецька,249\3, який зводить будівельна компанія «Спілка забудівників».

 

У ДНЗ навчатимуться чотири групи дошкільнят. Загалом садочок прийме 60 дітей.

 

«Вулик» - це комфортне екологічне середовище, яке забезпечує дітям гармонійний розвиток, підтримку, супровід, тепло, любов та затишок.

 

«Для нас важливо психологічний комфорт та самостійність діток, їхня любов та повага до себе, до навколишнього світу. Ми працюємо за методикою Монтессорі, яка надає дитині максимум можливостей, обирати справу, яка цікава їй в даний момент, займатися нею стільки, скільки вона  вважає за потрібне, повністю викладаючись, удосконалюючись та виправляючи помилки без спонукання ззовні. Завдяки цьому малюк вчиться розуміти, чого він хоче, розподіляти свої сили, концентрувати увагу на важливих речах, бути незалежним і наполегливим.  Ставши дорослою, така людина зможе самостійно ставити перед собою завдання та вирішувати їх, завжди буде сповнена мотивації і спроможна знайти свій життєвий шлях, який принесе радість і їй, і її оточенню. Ми із впевненістю називаємо себе екологічним закладом, бо знаходимося в екологічно чистій місцевості Івано-Франківська, що сприяє максимальному наближення дітей до природи», - каже засновниця мережі ДНЗ Наталія Пересадько.

 

Це вже другий мережевий дитячий екозаклад, який проектується «Спілкою забудівників». Восени 2017 року по вул. Мельника,10а відкрився перший «Вулик», в якому зараз виховується також 60 дітей.

 

У планах компанії спорудження загальноосвітньої школи із найсучаснішим обладнанням на території Містечка «Центральне».

 

«Ми маємо чергову невеличку трудову перемогу - збудували вже першу чергу «Зеленого двору» і відкриваємо тут другий заклад мережі дитячих садочків «Вулик». Ми задоволені, що змогли спорудити такий соціальний об’єкт. Система дошкільної освіти в нашому місті потрібна, тому ми на правильному шляху. Втім, маємо не менш амбітні плани – хочемо збудувати середню школу для дітей, які виховуються зараз у наших мережевих садочках», - зазначає директор БК Микола Филюк.

 

Усі роботи та ініціативи компанії реалізуються за підтримки міської влади Івано-Франківська.

 

«Це дуже добре, що є ініціатива приватних інвесторів, і в Івано-Франківську відкривається багато таких закладів. Ми бачимо, що у місті є єдине розуміння влади, бізнесу і громадськості, що нам дуже потрібні нові дошкільні навчальні заклади, нові школи», - говорить міський голова Руслан Марцінків.

 

Відтак, у «Вулику» дітям пропонують: просторий, закритий майданчик, що знаходиться під охороною, сучасний інтер’єр, екологічні, гіпоалергенні матеріали, здорове чотириразове харчування, медичний нагляд, індивідуальний підхід до кожної дитини та сім’ї та ще багато цікавого і пізнавального.