В березні на Прикарпатті віддадуть під приватизацію п'ять будівель


Фонд держмайна затвердив перелік об'єктів, які підлягають приватизації в 2021 році в Івано-Франківській області.

 

Про це повідомили під час "круглого столу" на тему: "Об'єкти, що пропонуються до приватизації у березні цього року", інформує Бліц-Інфо.

 

Зокрема, як повідомив начальник відділу приватизації регіонального відділення Фонду держмайна Михайло Гавриляк, цьогоріч в Івано-Франківській області в перелік об'єктів, які підлягають приватизації, включено 53 об'єкти.

 

"18 березня ми проведемо аукціони з приватизації приміщень колишніх лікарень ветеринарної медицини в селах Підкамінь на Рогатинщині і Вікняни на Тлумаччині. 25 березня відбудеться аукціон для приватизації приміщень колишніх ветлікарень в селах Княгиничі (Рогатинщина) та Нижнів (Тлумаччина). І в останній день березня, 31 числа пропонується до продажу приміщень ветлікарень у селах Струпків, Турка, Товмачик Коломийського району. Ці приміщення можна придбати для будь-яких цілей. На сьогодні підписані зміни до законодавства, які спрощують перехід права власності на земельну ділянку під об'єктом приватизації. Тож сам об'єкт може бути не дуже перспективним, але земля навпаки", - повідомив Михайло Гавриляк.

 

За словами начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях Володимира Солонини, щоб взяти участь в аукціонах потрібно зайти на сайт відділення, зареєструватися на відповідний аукціон, який вас цікавить і в режимі онлайн взяти участь у торгах.