ОНОВЛЕНО: У Вовчинцях оформлюють документи та завершують будівництво спортивного комплексу у ЖК "Затишна Оселя"

На території села Вовчинець, яке входить до Івано-Франківської міської ради, агропромислова фірма “Злак”отримує дозвільні документи на будівництво спортивно-оздоровчого комплексу.

Нещодавно Івано-Франківська міська рада надала агропромисловій фірмі “Злак” містобудівні умови та обмеження будівництва спортивно – оздоровчого комплексу на вул. Потічній, 1 у селі Вовчинець.

 

Земельна ділянка перебуває у комунальній власності Вовчинецької сільради, її орендує ПАТ "Івано-Франківське племпідприємство". А сама агропромислова фірма “Злак” виступає суборендарем, згідно Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

 

На цій ділянці стоїть уже майже зведена споруда, з вікнами та дахом, але поки без фасаду.

Цей спортивно-оздоровчий комплекс, згідно рекламних матеріалів, будується як складова житлового комплексу "Затишна Оселя", яку зводить і продає будівельна компанія "ЛММ Сервіс".

 

Майже завершений комплекс спортивного комплексу

 

 

 

Оновлено:

Редакція медіа-проекту "Побудовано" оновила дану публікацію станом на 22.01.2019 р. Юристи правової компанії "ІФЛЕКС", представляючи інтереси АПФ “Злак”, звернулися до редакції з претензіями до таких частин тексту (виділено червоним):

 

На території села Вовчинець, яке входить до Івано-Франківської міської ради, агропромислова фірма “Злак” оформлює початкові дозвільні документи на будівництво спортивно-оздоровчого комплексу, який, по-факту, уже зведений на 90%.

 

Аргументація юристів правової компанії "ІФЛЕКС":

 

Декларація про початок будівельних робіт за вересень 2014 р.

 

 

За даними інформаційно-аналітичної платформи “YouControl”, керівником та співзасновником будівельної компанії "ЛММ Сервіс" є Човганюк Василь Дмитрович. Василь Човганюк разом з сином Володимиром та Угренюком Василем Петровичем є засновниками АПФ "Злак". 

ПРАТ "Івано-Франківське племпідприємство" засновано кількома акціонерами. Контрольним власником є дружина Василя Човганюка - Галина

 

Об’єкт будують на цій ділянці:

 

 

Нажаль, у відкритих реєстрах не вдається відшукати усі складові ієрархії містобудівної документації. Тому копію містобудівних умов та обмежень, на основі яких видана декларація за вересень 2014, та ряд іншої дозвільної документації редакція "Побудовано" очікує як відповідь на ряд інформаційних запитів.

 

З огляду контекст, команда проекту "Побудовано в Івано-Франківську" визнає власну помилку при огляді будівництва майбутнього спортивного комплексу.

 

Відтак, команда проекту "Побудовано в Івано-Франківську" розпочинає детальну перевірку юридичних осіб, які виступають орендарями, замовниками та генпідрядниками житлового будівництва комплексу "Затишна Оселя" в районі села Вовчинець, на околиці Івано-Франківська.

 

Редакція медіа-проекту підготує комплексний аналіз проектної та дозвільної документації будівництва.

 

Результати публікуватимемо по-мірі надходження документації.

 

Скарги та пропозиції: pobudovano.if@gmail.com

 

*Залишайтеся з нами - буде цікаво.