Сучасне житло – комфортне життя

Хто не мріє про своє власне житло? Певно, кожен. Та коли справа доходить безпосередньо до того,  щоб купити квартиру в Івано-Франківську, варто підійти до вибору зважено, обравши компанію з гарною репутацією.

Компанію, якій можна довіряти – МЖК «Експресс-24»:

  • компанія пропонує високоякісне житло за приєними цінами, як у всіх;
  • забудовник прискіпливо обирає майданчики для будування – поряд з інфраструктурними об'єктами, в екологічно благополучних районах, достатньо близько для транспортних шляхів; використовує найбільш комфортні  планування;
  • МЖК «Експресс-24» пропонує надзвичайно лояльні умови розрахунку – програму розтермінування виплат на комфортний термін.

Отже, головний секрет вдалого вибору квартири – обрати забудовника з гарною репутацією. Й з-поміж його будинків обирати той, в якому захочеться купити квартиру в новобудові Івано-Франківська без посередників.

Компанія МЖК «Експрес-24» будує для вас

 

МЖК «Експрес-24» - один з найавторитетніших забудовників Івано-Франківська. Компанія має 20-літній досвід роботи в будівельній сфері, користується гарною репутацією у містян й одночасно веде будівництво декількох житлових комплексів.

 

Компанія будує сучасне, ергономічне, енергоефективне житло европейського зразка. Новобудови компанії в центрі Івано-Франківська відповідають різним стильовим концепціям, та є речі, які їх об'єднують. Обираючи квартиру в нас, ви отримуєте ці та інші переваги:

  • квартири біля парку і біля озера - житло в екологічно чистому районі міста без шкідливих виробництв поблизу;
  • вигідне розташування будинку – в самісінькому центрі міста, поруч з місцями для відпочинку та на відстані від доріг з активним рухом транспорту;
  • відсутність проблем з паркуванням – наші будинки відповідають сучасному тренду «Двір без машин», тут облаштовано просторі підземні паркінги;
  • ергономічне, продумане планування квартир з сучасним дизайном та архітектурними прийомами організації простору;
  • розвинена інфраструктура поблизу – поруч з житловими комплексами розташовані крамниці, кав'ярні, спортивні центри та інше;
  • чудова власна інфраструктура житлового комплексу – в кожному з наших ЖК облаштовані спортивні зони, зони відпочинку, дитячі майданчики, є власний дитячий садочок;
  • вишуканий ландшафтний дизайн прибудинкової території.

Також ми потурбувались про можливість комфортного придбання нерухомості для кожного. В нас можна купити квартиру в Івано-Франківську від забудовника, обравши такий режим розрахунку, який дозволить вам придбати нерухомість, не поступаючись звичним рівнем життя.

 

Прямо зараз ви можете купити квартиру в Івано-Франківську від забудовника в наступних об'єктах, де нині триває активне будівництво:

 

ЖК «7 КВАРТАЛ» поблизу парку Шевченка у Івано-Франківську;

ЖК «MILLENNIUM ECO» у Івано-Франківську;

ЖК «Писанковий» у м. Коломия.

 

В кожному з цих житлових комплексів може здійснитись ваша мрія про власне ідеальне житло. Не зраджуйте цій мрії – дзвоніть, щоб дізнатись подробиці, чи завітайте до нашого офісу.

 

Контакти відділу продажу:

м. Івано-Фраківськ, вул. Січових Стрільців, 58

+380-50-433-14-03