У Франківську на торгах 14 грудня продадуть земельну ділянку у районі Калуського шосе

Івано-Франківська міська рада вкотре виставила на торги земельну ділянку по вулиці Калуське шосе (7 мікрорайон). Згідно даних Держгеокадастру, її планують продати під забудову об’єктом роздрібної торгівлі.

На сесії міської ради, яка відбулася 21 жовтня, депутати прийняли рішення виставити на аукціон окремим лотом земельну ділянку площею 0,2181 га, що розташована по вулиці Калуське шосе (7 мікрорайон).

Виконавцем земельним торгів була затверджена Аграрна біржа.

Стартова ціна земельної ділянки складає 442 900 грн. Її цільове призначення - 03.15 «Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови».

Згідно законодавства, ділянка відноситься до земель громадської забудови, які використовуються для розміщення громадських будівель і споруд (готелів, офісних будівель, торговельних будівель, для публічних виступів, для музеїв та бібліотек, для навчальних та дослідних закладів, для лікарень та оздоровчих закладів) та інших об'єктів загального користування.

За умовами торгів, дана земельна ділянка має бути використана під забудову об’єктом роздрібної торгівлі.

Згідно умови договору, переможець аукціону повинен відшкодувати витрати, пов’язані з виготовленням технічної документації та сплачує винагороду виконавцю земельних торгів.

Аукціон відбудеться 14 грудня, о 10:00 год, за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиці вулиця Грушевського, 21 (каб.311).