У Франківську замінюють дах у дитсадку «Малятко»


У дитячому садочку №2 «Малятко», що на вул. Бельведерська, 49-А, триває плановий ремонт за програмою НЕФКО.

 

За словами підрядника, всі роботи проводяться згідно погодженого графіку, без жодних затримок. Наразі триває заміна дахового покриття, яку планують завершити вже до Дня Конституції.

 

«Роботи з підвищення енергоефективності в дошкільних закладах міста будуть виконані вчасно. Вже зробили систему рекуперації і почали міняти дах. До Дня Конституції плануємо завершити заміну дахового покриття, а до Дня Незалежності – повністю завершити роботи по утепленню будівлі садочка», – говорить Директор підрядної організації «Інтеренергоінвест» Сергій Бегін.

 

Завідувач садочка «Малятко» Ірина Мушак тішиться, що підрядні організації, які займаються ремонтними роботами, відповідально підходять до справи.

 

«Оскільки наш садочок – один з найстаріших (працює з 1960 року), звісно, що він потребує серйозної реконструкції. Тому ми були дуже раді, що потрапили в цю програму НЕФКО. Зараз роботи почалися особливо активно і тішить, що підприємці-підрядники, що працюють тут, дотримуються слова і підходять до справи серйозно», – говорить Ірина Мушак.

 

Пані Ірина підкреслила важливість комплексного підходу до ремонту закладу. Адже тут відбувається і заміна даху, і заміна труб, і оновлення вентиляції, і реконструкція фасаду.

 

«Садочок «Малятко» – це один із закладів, роботи над яким зараз ведуться дуже активно. Найбільша проблема тут – із дахом, тому за кошти міського бюджету спочатку ремонтуємо дах. Маємо можливість зробити комплексну реновацію цього дитячого садочка та ще 12 дитячих закладів по програмі НЕФКО. Ремонт в усіх дитсадках плануємо завершити вже цього літа», – прокоментував Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.