У Микитинцях відкрили новозбудований дитячий садок

Сьогодні в приміському селі Микитинцях вихованці нового ДНЗ «Янголятко» переступили поріг садка.

Нині – 60 дітей, завтра вихователі планують зустрічати ще більше. Це так званий адаптаційний період. А загалом, заклад розрахований майже на півтори сотні дітей (1 ясельна і 4 дошкільні групи), пише Фіртка із посиланням на прес-службу міського голови.

 

«Перший день важкий, але цікавий! Нарешті наш садок ожив. Надіємось, що дітям тут буде так само комфортно, як вдома. А ми старатимемось, щоб забезпечити такі умови. З нагоди такого свята, у нас були гості з солодкими подарунками від Миколая» – розповіла директор садка Галина Сич.

 

Усі вихователі та батьки, які привели сьогодні в садок дітей, вражені наповненням закладу. Всі іграшки – нові, яскраві стіни та меблі, цікавий навчальний матеріал.

 

Нагадаємо, що ДНЗ вдалось звести з нуля лише за 3 роки. І це велике досягнення, яке стало можливим у співпраці міської та сільської рад. Він став 5-м садком, який збудували на території приміських сіл.

 

Таким чином, тепер кожне село має свій ДНЗ. Це не лише забезпечило громаду елементарним – дошкільною освітою, але й значно розвантажило міські садки.

 

Як зазначив міський голова Руслан Марцінків, були певні проблеми з забезпеченням газопостачання до закладу, тому й не вдалось раніше розпочати тут навчання.

 

Проте тепер діти мають змогу відвідувати теплий та затишний, один з найкращих садків міста.