У Франківську торги із реставрації фасадів по вулиці Курбаса відмінили через відсутність пропозицій

Калька тижнів тому департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив про проведення допорогової закупівлі реставраційних робіт.

Мова йде про реставрація фасадів будинків по вулиці Леся Курбаса, 5, 7, 9, у місті Івано-Франківську. Самі ж будівлі відносяться до пам'яток архітектури місцевого значення. Очікувана вартість робіт становить 941 696 гривень.

 

Втім через відсутність пропозицій торги так і не відбулися.

 

Тепер департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив про проведення повторного аукціону. Його умови та очікувана вартість робіт залишились без змін. Кінцевий термін подання пропозицій триває до 25 жовтня.

 

Нагадаємо, у минулому році, в Івано-Франківську стартувала програма відновлення пам’яток архітектури. Завдяки їй вже вдалось облаштувати оглядовий майданчик на Ратуші, фортечний провулок біля «Бастіону», повністю відновити фасад будинку на вулиці Мазепи, 7-9.

  

Також днями Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив про проведення торгів із реставрації фасаду будинку №44 по вулиці Шевченка.

 

Вулиця Леся Курбаса, 5 

 

Вулиця Леся Курбаса, 7 

 

Вулиця Леся Курбаса, 9