У Франківську показали проект ДПТ для будівництва багаторівневого паркінгу біля залізничного моста. ФОТО

Розмови про будівництво у Франківську багаторівневого паркінгу ведуться уже рік. За цей час місто визначилося із ділянкою, яку передало управлінню капітального будівництва, та розробило ДПТ.

Як писало Побудовано в Франківську, у квітні минулого року міська рада дала дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки управлінню капітального будівництва площею 0,30 га по вулиці Незалежності, для будівництва та обслуговування багаторівневого паркінгу.

 

Сам же проект землеустрою місцеві депутати затвердили у жовті. Тоді УКБ отримало у постійне користування земельну ділянку площею 0,345 га, неподалік залізничного моста. За даними кадастрової карти, ділянка відноситься до категорії земель громадської забудови, що не суперечить меті будівництва. У березні цього року міська рада дозволила розробку детального плану цієї території.

 

Ділянка на кадастровій карті  

 

Згодом, департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив громадські слухання проекту ДПТ для будівництва багаторівневого паркінгу. 

 

Ділянка під забудову в районі вулиці Шота Руставелі (ця вулиця йде паралельно вулиці Незалежності та залізничного моста)

 

Вчора, 11 травня, виконавчий комітет постановив, винести на розглдя сесії міської ради питання про затвердження детального плану території для будівництва багаторівневого паркінгу в районі вулиці Шота Руставелі. Згідно проекту, сама будівля сагатиме 4 поверхів. Кількість місць - 125. 

 

Проект ДПТ під багаторівневий паркінг