Фонд держмайна оголосив умови приватизації оздоровчого комплексу у Карпатах разом із землею

Дням керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров повідомив про початок приватизації непрофільних активів Національного банку України.

Першим до продажу пропонується недобудований оздоровчий комплекс «Прикарпаття» разом із земельними ділянками, що знаходиться у місті Яремче, Івано-Франківської області.

 

Початкова ціна лоту - 51,957 млн грн. Кінцевий термін приймання заяв на участь у аукціоні - 12 березня 2018 року. Аукціон в електронній формі буде проведено товарною біржею «Універсальна товарно-сировинна біржа» 16 березня, о 10:00 год.

 

На сайті Фонду держмайна опубліковано умови приватизації та детальна інформація про оздоровчий комплекс. Серед умов продажу - завершити будівництво об’єкта та увести його в експлуатацію.

  

Загалом, будівництво комплексу включає дві черги.

 

І черга будівництва – це будівля корпусу №2 із ступенем готовності 96%. Об’єкт почали будувати у лютому 2006 року, а вже через 7 років роботи були припинені. Будівля складається з п’яти дворівневих номерів та трьох апартаментів. Будинок побудовано за індивідуальним проектом змінної поверховості від 2-х до 4-х поверхів з підвалом і технічним горищем. Об‘єкт не може експлуатуватися у зв`язку з відсутністю зовнішньої каналізації.

 

ІІ черга будівництва - проектно-кошторисна документація будівлі корпусу № 1, контрольно-пропускного пункту, підземних очисних споруд та реконструкції відкритої водойми. Будівельні роботи ІІ черги будівництва не проводились.

 

Об’єкт приватизації розташований на земельній ділянці загальною площею 2,7303 га, що складається з двох земельних ділянок, які теж виставлено на аукціон.

 

Ділянки розділені гірською річкою Жонка з виконаним габіонним берегоукріпленням, в межах протікання її по указаній території. Територія земельної ділянки має тимчасову огорожу. Цільове призначення: землі оздоровчого призначення.