У Франківську на території військової частини хочуть звести багатоквартирний будинок

Військова частина 1241 Національної Гвардії України хоче розробити детальний план території під будівництво житлової багатоповерхівки.

Відповідне звернення було направлене до департаменту містобудування, архітектури і культурної спадщини. Днями питання пройшло розгляд постійної депутатської комісії з питань містобудування та земельних відносин. Та, у свою чергу, прохання військових підтримала. Втім, остаточне рішення залишається за міською радою.

 

Детальний план території військової частини 

 

 

Нагадаємо, ДПТ військової частини по вулиці Чорновола, 161 депутати затвердили у липні минулого року. Тепер на її території планується будівництво багатоквартирного житлового будинку. Саме під це будівництво військові просять надати дозвіл на розробку ДПТ.

 

 

Під забудову відведена земельна ділянка площею 0,317 га. Територія призначена для розміщення та постійної діяльності внутрішніх військ МВС і відноситься до категорії земель оборони. Земля перебуває у комунальній власності. Попри те, право постійного користування земельною належить військовій частині 1241 Національної гвардії України.

 

Земельна ділянка на кадастровій карті