Квартири в ЖК на перехресті вул. Довга-Берегова - хороший варіант для молодих сімей

Житловий комплекс в Івано-Франківську на перехресті вул. Довга-Берегова від будівельної компанії «Франківський дім» чудово підійде для молодих сімей, адже поруч знаходиться першокласна інфраструктура, а будинок зведений з дотриманням високих стандартів якості будівництва.

Про ці та інші переваги ЖК на перехресті вул. Довга-Берегова детальніше розповіли в БК «Франківський дім».

  

Житловий комплекс має 9 поверхів, в ньому представлені одно, дво- та трикімнатні квартири. Перша черга будівництва вже введена в експлуатацію. Наразі завершується будівництво другої секції житлового комплексу.

 

Планування типового житлового поверху.  

 

Очевидною перевагою для молодих сімей є розташування поруч дитячого садочка, школи, торгових, розважальних центрів, а також наявність зручної транспортної розв’язки.

 

 

Будівництво житлового комплексу знаходиться на завершальному етапі, незабаром розпочнуться фасадні роботи і роботи з облагородження території. Планується, що ІІ черга будівництва буде введена в експлуатацію до кінця 2017 року. 

 

Хід будівництва ІІ черги ЖК станом на березень 2017 року. 

 

«Будівельна компанія «Франківський дім» – це висока якість будівництва, дотримання графіку та якісний благоустрій території. При будівництві використовуються виключно високоякісні матеріали, енергозберігаючі вікна, вхідні двері преміум класу. Всі роботи ведуться згідно затвердженого графіку, а будинки здаються в експлуатацію згідно з плану. На території всіх об’єктів виконуємо облаштування прибудинкової території та благоустрій в дворах», - наголошують в будівельній компанії.