БК «Франківський Дім» збудувала і ввела в експлуатацію ІІ чергу ЖК по вул.Довга

Будівельна компанія «Франківський Дім» завершила будівництво ІІ черги житлового комплексу по вулиці Довга, 20В і нещодавно будинок здали в експлуатацію. Тож нове сучасне та комфортне житло готове прийняти своїх мешканців.

Власники квартир від БК «Франківський Дім» зможуть гідно оцінити якість виконаних робіт, відповідальність компанії і професійний підхід до роботи. Безумовною перевагою житлового комплексу є впорядкована прибудинкова територія. В дворі будинку встановили сучасний дитячий майданчик, який забезпечить якісне і цікаве дозвілля малечі. А відпочинкової зону покрили справжнім газоном.

 

 

 

«Ми вітаємо всіх новоселів зі здачею будинку  по вулиці Довга, 20В в експлуатацію. Впевнені, що тут буде тепло і затишно кожній родині. Адже, під час будівництва завжди використовуємо лише високоякісні матеріали і сучасні технології. При цьому, дотримуємося термінів здачі в експлуатацію, щоб щасливі мешканці могли швидше отримати ключі від омріяної квартири», - говорять у відділі продажу будівельної компанії «Франківський Дім».

 

 

Житловий комплекс має 9 поверхів. В ньому представлені одно-, дво- та трикімнатні квартири. В новобудові встановлено ліфт, виконані оздоблювальні роботи загальних приміщень (коридори, комірчини, сходові клітки). В квартирах завершені внутрішні роботи, встановлені металопластикові вікна та броньовані вхідні двері. Перший поверх будинку відведений під комерцію.

 

 

 

 

Завдяки вигідному розташуванню житлового комплексу від БК «Франківський Дім», власники квартир житимуть поруч із самісіньким серцем Івано-Франківська і в центрі розвиненої інфраструктури, адже поблизу розташовані всі об’єкти, що необхідні для комфортного життя: школи, дитячі садочки, торговий центр, супермаркети, заклади охорони здоров’я, аптеки, відпочинкові та спортивні заклади. 

 

 

Контакти будівельної компанії «Франківський Дім»
м. Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305
тел.: (066) 076-76-24;  (0342) 52-79-203