Купуй з вигодою: у зданому в експлуатацію ЖК по вул. Сніжна,52 залишилась одна квартира

Будівельна компанія «Франківський Дім» пропонує своїм клієнтам вже сьогодні стати власником комфортабельної двокімнатної квартири у новозбудованому житловому комплексі по вул. Сніжна,52.

БК «Франківський дім» будує не просто міцні стіни, а створює для своїх клієнтів впевненість у завтрашньому дні. Нещодавно компанія завершила будівництво ЖК по вул. Сніжна,52. Зокрема, у липні Державна архітектурно-будівельна інспекція зареєструвала сертифікат про готовність будинку до експлуатації.

  

Комплекс користується шаленим попитом у покупців. На сьогодні у вже зданому ЖК по вул. Сніжна,52 залишилась лиш одна вільна квартира. Це просторе двокімнатне помешкання площею 66,8 м кв. У квартирі встановлено котел, всі необхідні лічильники, надійні вхідні двері та сучасний ліфт. І все це входить у ціну квартири, яка вас приємно здивує!

 

 

ЖК по вул. Сніжна,52 – це комфортне та якісне житло. Новобудова розташована у затишному районі, поруч із університетом нафти і газу. Зручна транспортна розв'язка дозволяє без труднощів доїхати до центру міста, а любителі піших прогулянок можуть насолоджуватись рекреаційною зоною Бистриці Солотвинської.

 

Забудівельник  завершив всі роботи з облаштування прибудинкової території та облицювання фасаду, а поруч із новобудовою встановлено дитячий майданчик.

 

Контакти: 

Адреса: м. Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305

тел.: (066) 076-76-24; (0342) 52-79-03

Сайт: www.frandim.if.ua