У франківських новобудовах встановлять новітню систему захисту


Повертаєтесь з роботи додому, а там речі розкидані і з фамільної шкатулки зникли всі прикраси, або ж неуважний сусід згори забув закрутити кран і вода знищила ваш дизайнерський ремонт. Не готові до таких історій? А от і не треба.

 

Компанія blago developer відтепер встановлюватиме у своїх будинках новітню систему захисту.

 

Для покупців нова квартира - інвестиція. Вклавши туди чимало матеріальних і фізичних зусиль, ніхто не хоче все втратити за одну мить. Тому під час будівництва усіх проєктів ми використовуємо якісні матеріали, дбаємо про безпечні майданчики, будуємо ЖК з окремою територією, а відтепер ще й маємо ексклюзивне для Івано-Франківська партнерство з компанією AJAX”, - розповідає директор будівельної компанії blago developer Роман Коржак.

 

Базовий комплект містить найнеобхідніше для захисту від проникнення у приміщення: датчик відчинення дверей, датчик руху, брелок із тривожною кнопкою та хаб, що керує системою.

 

Вони можуть виявити зловмисника й миттєво передати тривогу власникам квартири і охоронній компанії. Система керується зі зручного мобільного застосунку.

 

До базового комплекту Ajax StarterKit у квартирах додатково можна встановити пожежні датчики, датчики затоплення, відкриття дверей, розбиття скла, та пристрої автоматизації електроприладів. А для додаткового захисту можна підключити камери відеоспостереження.

 

Вогонь, вода і злодій тепер не загроза

 

Що ж означає ця співпраця для прикарпатців? Тепер квартири, куплені у забудовника, будуть під повною охороною.

 

Що гарантує новий захист:

 

  • відлякування крадіїв;
  • зупинення потопу у квартирі;
  • запобігання пожежі;
  • контроль над побутовими приладами;
  • відео з камер спостереження.

 

Ця система реагує тільки на реальні небезпеки, а не на помилкові тривоги. Якщо щось трапиться у квартирі, Ajax миттєво надішле вам на смартфон та на пульт служби охорони повідомлення і допоможе запобігти серйозним проблемам. Вона передає тривоги від датчиків до хабу за 0,15 секунди, а також розпізнає глушіння та перешкоди в радіоканалі, шифрує дані алгоритмом зі змінним ключем.

 

Купити квартиру від найбезпечнішого забудовника Blago developer можна у  ЖК «Паркова Алея», «Comfort Park», «Містечко Соборне», «Main House», «Авторський», районі Manhattan, комплексі елітних апартаментів Parus.