Цьогоріч обласна влада виділить понад чотири мільйони на реконструкцію приміщень "швидкої"

Начальник управління капітального будівництва ОДА Роман Пацак розповів про стан фінансування незавершеного будівництва споруд з охорони здоров’я.

За словами Пацака, на сьогодні налічується 11 незавершених об’єктів  на балансі  управління капітального будівництва, повідомляє "Галка".

Минулого року завершили два об’єкти. Це  – реконструкція  терапевтичного відділення з влаштуванням  кардіологічних палат у Долинській ЦРЛ та пологове відділення у Надвірнянській районній лікарні.

«Цього року планується фінансувати реконструкцію приміщень  на вулиці Софіївка, 39 в Івано-Франківську для розташування в ньому комунального закладу «Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги». Потреба у коштах на цей рік – 4 мільйони 776 тисяч. При виділенні цих коштів об’єкт цього року буде введений в експлуатацію», – розповів Роман Пацак.

Також цього року планується фінансування  ремонту хірургічного корпусу ЦРЛ у Галичі.  На завершення об’єкту потрібно 41 мільйон гривень.

Пацак зауважив, що в області чимало довгобудів, які роками стоять і не фінансуються. Це   – медичні заклади у Верховині, Букачівцях,  Заболотові.