Три варіанти безпеки вашого автомобіля від будівельної компанії МЖК Експрес-24


Наше життя складається з деталей, що створюють затишок. Однією з таких деталей є безпечне зберігання авто. В житлових комплексах «Паркове містечко» та «Millennium» від будівельної компанії «МЖК Експрес-24» ми подбали про надійність та безпеку для автомобілів наших мешканців та їх гостей.

 

Ми продумали три варіанти безпечного та комфортного зберігання вашого автомобіля у наших мікрорайонах:

 

Паркінг біля будинку

 

Житлові комплекси «Паркове містечко» та «Millennium» закритого типу і ставши власником квартири ви вже забезпечуєте своєму автомобілю охорону 24/7. Звичайно, що ми не зможемо захистити ваш автомобіль від дощу, снігу та пекучого сонця і щоденного пошуку місця паркування після роботи. Тому пропонуємо вам розглянути інші варіанти для вашого автомобіля.

 

Гараж

 

Надійний та перевірений метод, що має безліч переваг для вас та вашого автомобіля. В нашій компанії спроектовані гаражні приміщення різної площі, на будь-який смак та потребу (на 1 чи 2 автомобіля). Кожен гараж має достатньо площі, яка може стати місцем для кладовки, де будуть зберігатися речі та велосипеди.

 

Гараж — це капітальна споруда, яка вимагає великих витрат, зокрема, не тільки матеріальних, але і затрат власного часу. Крім того, потрібно пам’ятати про те, що приміщення буде вимагати ресурсів на його подальше обслуговування, яке також потребує вкладень. Гаражі, попри свою ціну, завжди є хорошою інвестицією, оскільки попит на гаражні приміщення завжди є і вартість на них зростає.

 

Підземний паркінг

 

Досить новий формат для Івано-Франківська, оскільки не усім зрозуміло, які переваги має підземний паркінг та чи дійсно паркомісце вирішить мої проблеми з безпекою авто чи я купляю лише «повітря»? Переваги придбання місця в підземному паркінг беззаперечні: охорона та відеонагляд – підземний паркінг має окремий в’їзд та виїзд.

 

 

Знаходиться під окремою цілодобовою охороною, а відеонагляд який буде встановлено, забезпечить вам постійну можливість стежити за власним авто зі свого смартфона: система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції, антиковзаюче покриття, постійний температурний режим +5 градусів.

 

У підземному паркінгу встановлено ліфт для вашого комфорту та економії часу. Та головною перевагою, на наш погляд, є наявність кладовок у підземному паркінгу, які можна використати для зберігання шин та інших речей. Тобто ви отримуєте той самий гараж, проте за більш вигідною ціною в порівнянні з купівлею гаража, оскільки ви економите більше 35% коштів та уникаєте додаткових вкладень (ремонт, безпека та інше).

 

 

Система підземних паркінгів дасть можливість власникам авто не турбуватись про їх збереженість. Таким чином, наша компанія «МЖК Експрес-24» забезпечила усіх власників авто вибором і різними можливостями, дбаючи про комфорт та безпеку автомобілів. Завжди на зв’язку, ваша будівельна компанія МЖК Експрес-24!!!

 

Заходьте на наш сайт mgk.if.ua або зателефонуйте до наших менеджерів, оберіть квартиру чи іншу нерухомість і наші менеджери нададуть вам необхідну інформацію.

 

ЖК “Паркове Містечко” – Івано-Франківськ +38 (066) 433 00 65;

 

ЖК “Millennium – Івано-Франківськ +38 (066) 433 00 61;

 

ЖК “Столичний Квартал” – Коломия – +38(050)-433-43-40;

 

Центральний офіс – +38 (050) 433 14 03.