ТОП-5 забобонів про нерухомість


У різних країнах різні цифри можуть означати як щастя, так і похмурі пророцтва.

 

В контексті нерухомості покупця від майбутньої угоди можуть відлякати «невдалі» поєднання номерів квартири, поверху і будинку, дата проведення операції або щось із цього окремо.

 

Будь-які числові дані можуть стати марновірством.

 

1. Одним з найбільш небезпечних поєднань вважається поєднання трьох шісток. Біблійне число звіра здатне поставити угоду під сумнів, навіть попри прекрасні житлові умови та наявність хорошої знижки. Так 66 квартира на 6 поверсі або 6 під'їзд в будинку № 66 можуть стати серйозною перешкодою для купівлі нерухомості забобонними людьми.

 

2. Наступне небезпечне поєднання – «Чортова дюжина», число 13. Згідно з деякими забобонами цифра 13 в адресі житла принесе невезіння власнику. Побоювання викликає «13» в номері квартири, поверху або будинку. Крім того, угоди з нерухомістю найчастіше переносять саме тоді, коли вони випадають на п'ятницю 13. Навіть фінансові втрати не зупинять забобонну людину від подібного перенесення.

 

 

3. Цифра 4 в східній культурі означає ієрогліф «смерть». Тому все більше людей починають з осудом ставитися до четвірки й на українських просторах.

 

Не можна не сказати та про позитивні забобони, які також впливають на популярність нерухомості у покупців.

 

4. Сімка загальноприйнято вважається символом фортуни. Тому власники, які продають квартири під номером 7, 77 або навіть 777, в будинках номер 7 або 77 можуть бути впевнені – їх нерухомість з руками заберуть ті, хто вірить в залучення таким чином успіху і везіння в справах.

 

 

5. А ось цифра 11 в китайських ієрогліфах обіцяє везіння, оскільки співзвучне нашому слову «розбагатіти». Тож люди, які бажають бути ближче до такого провіснику багатства, аж ніяк не впустять шанс придбати нерухомість з цією цифрою в номері. Подібне марновірство не так сильно поширене, але теж може слугувати аргументом для покупки.

 

за матеріалами ДОМ.ріа