ТОП-5 найдорожчих будинків Івано-Франківська


Ціни пропонують на різний гаманець. Правда.іф. підготувала ТОП-10  найдорожчих будинків у Івано-Франківську.

 

А допомогла у цьому керівник відділу роботи із житловою нерухомістю  компанії “Ріелтор” Ольга Федик.

 


 

“Park Apartments”

 

 

Це перший комплекс еліт-класу в Івано-Франківську з відкритим басейном. Розташований по вулиці Мазепи. З помешкання відкриваються мальовничі краєвиди на пейзажі міського озера. Всього лише 6 поверхів, на яких розташовано 32 квартири.

 

Ціни на елітне житло в Park Apartments від 1100 у.о. /м. кв.

 

"HydroPark DeLuxe"

 

 

HydroPark DeLuxe – це елітне житло від будівельної компанії “Вертикаль”. Комплекс розташований біля міського озера та міського парку. До центру зовсім близько. Будинок має від одинадцяти до шістнадцяти поверхів. Є підземний паркінг та велика територія.

 

Ціни на квартири в HydroPark DeLuxe –  від 16 400 грн.  (1000 $ / м. кв. – пентхауси).

 

“PARUS”

 

 

Це перший приклад появи в Івано-Франківську сучасного житлового комплексу, в якому поєдналися інноваційні будівельні технології, що забезпечують внутрішній комфорт. Він розташований поблизу міського озера та парку на вулиці Мазепи. У комплексі максимальна кількість поверхів – п’ятнадцять.

 

Вартість: Секції 1-5 при повній оплаті 1000y.o./м.кв. та 1100y.o./м.кв. при розтермінуванні. Секції 6-7 при повній оплаті 900y.o./м.кв. та 1100y.o./м.кв. при розтермінуванні.

 

“Shevchenko”

 

 

Проект в самому серці Івано-Франківська, на вулиці Шевченка, сучасний елітний клубний будинок для поціновувачів стилю і вишуканості. Будівельна компанія “M Group Development” продумала все до деталей. На першому поверсі планують розташувати вишукані бутіки та відділення банку, а мешканці останнього поверху зможуть відпочивати на просторих терасах. Для мешканців шестиповерхового клубного будинку передбачено підземний паркінг (заїзд з двору), дитячий майданчик, відпочинкову зону.

 

Вартість – 1000 у.о. / м. кв.

 

“Статус”

 

 

Дев’ятиповерховий будинок клубного типу “Статус”» розташований в центральній частині міста, на вул. Бандери, навпроти меморіального скверу, поруч з академічним обласним музично-драматичним театром ім. І.Франка. Тут є все для створення благополучного проживання, зручне розташування в центрі Івано-Франківська, розвинута інфраструктура, відмінна транспортна доступність, достойне оточення, просторі квартири, красивий вигляд з вікон.

 

Вартість – 850у.о. / м. кв.