«Тепле Місто» підписало Меморандум з міськрадою та «Вопаком» щодо скверу перед старою друкарнею

В Urban Space 100 висловлять свою точку зору з приводу подальшого розвитку та втілення в життя проекту «Скверу перед Друкарнею» на вул. Січових Стрільців, 78.

На прес-конференції виступатимуть: Юрій Филюк – керівник платформи «Тепле Місто», представник від громади; Руслан Марцінків – міський голова Івано-Франківська, як представник виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради; Василь Дудкевич – заступник генерального директора технічно-інвестиційної діяльності ТзОВ «Пакко Холдинг», представник супермаркету «Вопак».

Нещодавно стало відомо, що на місці мистецького центру в Друкарні буде розташовано супермаркет «Вопак». В архітектурному проекті «Вопака» на території перед будівлею Друкарні передбачено автостоянку.

Протягом літа на території скверу працювала архітектурна резиденція «Павільйон 78», результатами якої стала концепція-проект громадського простору. Ініціаторами перевтілення цього простору була громада міста, організацією та проведенням архітектурної резиденції займалася платформа «Тепле Місто», підтримали «Павільйон 78» Івано-Франківська міська рада та ряд бізнесів та мешканців міста.

Результатом перемовин стали домовленості про підписання трьохстороннього меморандуму між БО "Благодійний фонд «Теплим Містом»”, Івано-Франківською міськрадою та «Вопаком» щодо облаштування території перед Друкарнею.

Прес-концеренція відбудеться у вівторок, 4 жовтня, о 12:00 в Urban Space 100.