Будівництво вулиці Стуса: УКБ уклало із підрядником договір на 8,5 млн грн

У червні Управління капітального будівництва оголосило про проведення відкритих торгів з будівництва вулиці Стуса на ділянці від вулиці Миколайчука до вулиці 24 Серпня.  

Найвища пропозиція надійшла від будівельної компанії «Трейдзахідбуд» - 9 040 898 грн. При цьому, що очікувана вартість робіт становила 9 500 000 грн.

 

Куди нижчі пропозиції запропонували ТОВ «Івано-Франківська дорожня служба та ТОВ «Івано-Франківськавтодор».

 

Спершу тендерний комітет визначив переможцем Івано-Франківську дорожню службу та їх пропозицію у 8 387 224 грн, яка була найнижчою на торгах.

 

П’ять днів по тому тендерний комітет відхилив пропозицію учасника. У протоколів сказано, що Івано-Франківська дорожня служба вчасно не надала документи. Мова йде про оригінали довідки про несудимість та довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості. Згідно закону, замовник має право вимагати від учасника торгів вказані документи. Останній повинен надати їх на протязі 5-ти днів.

 

Відтак, переможцем торгів тендерний комітет визнав пропозицію у 8 525 425 грн від Івано-Франківськавтодор.

 

Договір на закупівлю робіт був підписаний між Управління капітального будівництва та підрядником 31 липня. Кінцевий термін виконання робіт – 31 грудня 2017 року.

 

Нагадаємо, кілька тижнів тому Івано-Франківськавтодор виграв тендер на будівництво вулиці 24 Серпня. Там вартість робіт склала 14 415 000 грн.

 

Останніми роками підприємство виконало чимало підрядів з ремонту та будівництва доріг в Івано-Франківську. Більше того, на частині із них компанії довелося усувати дефекти за власний рахунок вже після ремонту. За даними видання Курс, Івано-Франківськавтодору довелося ліквідовувати недоліки на 11 об’єктах.

 

Довідково: ТОВ «Івано-Франківськавтодор» займається будівництвом доріг та автострад. Керівником зазначений Андрій Шуневич.