В Івано-Франківську біля будівлі ОДА облаштують парковку

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою взявся за впорядкування прилягаючої до адміністративної будівлі території, що на вулиці Мельничука.

Там проведуть реконструкцію тротуару з влаштуванням паркувальних місць. Про це йдеться на сайті відомства.

 

Нагадаємо, що минулого року було проведено аналогічну реконструкцію тротуару на іншій ділянці вулиці Мельничука, що примикає до вулиці Грушевського. Завдяки цьому вдалось впорядкувати хаотичне паркування транспорту та забезпечити безперешкодний рух пішоходів.

 

 

 

Як писало Побудовано в Франківську, ще один чотириповерховий паркінг може з'явитися біля будівлі Івано-Франківської облдержадміністрації.

 

У грудні 2016 року, Департамент містобудування, архітектури і культурної спадщини видав містобудівні умови та обмеження на будівництво багаторівневого паркінгу на вулиці Грушевського, 21. Містобудівну документацію отримало комунальне підприємство Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна.

 

Відомо, що надземний гараж відкритого тип матиме 4 поверхи, а загальна площа споруди становитиме 7 872,99  м2. Будівля розрахована на 255 паркомісць.

 

По вулиця Грушевського, 21 знаходиться головна адміністративна будівля Прикарпаття. У її стінах розміщені органи місцевого самоврядування та органи виконавчої влади. Згідно даних кадастрової карти, за вказаною адресою, буквально у самому центрі Івано-Франківська, заходиться земельна ділянка площею 1,51 га. Її цільове призначення– «для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування». За законом, вона відноситься до земель громадської забудови.