Сучасний спорткомплекс планують звести поблизу Німецького озера. Проект

У місті продовжують програму розвитку громадської спортивної інфраструктури. Сучасний спорткомплекс планують невдовзі звести поблизу Німецького озера, що в Пасічній.

У проекті – футбольне поле зі штучним покриттям розміром 28*42 м, трибуни на 296 місць, накриття з металевих конструкцій висотою 18 м.

 

Також окремо передбачені адміністративно-господарські приміщення, роздягальні, душові та санвузли.

 

«Це має бути сучасна спортивно-рекреаційна споруда, яка буде відкрита для мешканців цілий рік. Амбітна ціль зробити Івано-Франківськ спортивним містом. Тому крок за кроком, починаючи з дитячих спортивно-ігрових майданчиків, ми розвиваємо цю галузь. Так минулого року відкрили спортивний майданчик біля 11 школи та на вул. Карпатській, футбольне поле поблизу школи №15, а цього року плануємо завершити таке ж біля Української гімназії №1. Значні ресурси вкладаємо і в професійний спорт: плануємо капітально відремонтувати стадіон «Рух», - розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

 

http://www.mvk.if.ua/uploads/posts/2017-01/1484230745_16111381_357564421282697_328305289_n.jpg

 

 

Додатково покращать благоустрій території навколо Німецького озера та поблизу спорткомплексу. Це озеленення, встановлення мощень, вуличних меблів та зовнішнього освітлення.

 

Попередня вартість нового спорткомплексу та додаткових робіт близько 7 млн. грн. Зводитись споруда буде за співфінансування з державного та міського бюджету.

 

Наразі на місці виконали підготовчі роботи і встановили стовпчасті фундаменти, розпочали монтаж арочних металевих конструкцій.