Smart-квартири в Івано-Франківську

Важливою подією у розвитку сучасного будівництва в Івано-Франківську стало знайомство містян з новим типом житла під назвою smart-квартира. Як зазначає Аналітичний центр будівельної компанії «Благо», даний сегмент нерухомості якісно відрізняється від класичних квартир у новобудовах і має ряд переваг.

Основною ідеєю «розумних квартир» є реорганізація житлового простору, впровадження філософії раціоналізму у використанні кожного квадратного метра, підвищення рівня функціональності та комфорту помешкання. Для реалізації задуму використовуються сучасні європейські технології, якісні будівельні матеріали, впроваджені новітні архітектурні рішення.

 

Наука планування простору

Щоб вдосконалити якість життя, планування smart-квартир розроблене за принципом «корисної площі». Спеціалісти забудівника попрацювали над тим, щоб кожен квадратний метр був максимально функціональним, а всі неробочі зони та глухі кути були мінімізовані як такі, що не задовольняють потреб сучасного стилю життя. Таким чином інвестор не переплачує за лишні квадратні метри, а у майбутньому економить на утриманні квартири. Також, за бажанням клієнта, дизайнери потурбуються про індивідуальне планування.

 

Якість та комфорт

Smart–комплекс будується за європейськими стандартами, з використанням найкращих будівельних матеріалів; віконні, дверні, опалювальні системи преміум класу стануть надійними помічниками у створенні комфорту та затишку. У кожному будинку ЖК продумано спеціальні приміщення для велосипедів, дитячих колясок тощо. Увесь габаритний інвентар зберігатиметься у відведеному місці, що вирішує проблему заангажованості квартир зайвими предметами.

 

Екстер‘єр та інфраструктура

Архітектори продумали досконалий зовнішній вигляд ЖК, а також дуже вдале розміщення усіх будинків житлового району, розумну організацію простору двору, інфраструктуру.

 

Завдяки багаторівневому зовнішньому паркінгу реалізовується ідея  «двору без машин», а це у свою чергу – екологічність та безпека житлового району.

 

Всередині ЖК наявні спортивні, дитячі майданчики, розважальні заклади, велоінфраструктура, фітнес- центри, поблизу – школа, садочки, парк та міське озеро. Зручна транспортна розв’язка дозволить швидко добратися до будь-якої частини міста.

 

Купити smart-квартиру в Івано-Франківську можна у житловому комплексі Manhattan від будівельної компанії «Благо».