Поспішай придбати квартиру від БК «Альянс ІФ» по супер літній ціні

Лише до 31 серпня будівельна компанія «Альянс ІФ» пропонує акційну вартість на квартири в житлових комплексах по вул.Залізничній, вул.Богдана Хмельницького та вул..Незалежності.

Не затягуй втілити свою мрію в реальність – встигни вигідно придбати омріяне житло.

 

 

Акційні ціни, діятимуть лише до кінця літа. Тому, поки хтось відпочиває на морі, хтось інвестує кошти в майбутнє:

Квартири в ЖК по вул. Залізнична (3 черга) – 12 000 грн/м2

Квартири в ЖК по вул. Незалежності – 10 000 грн/м2

Квартири в ЖК по вул. Хмельницького – 9 500 грн/м2

 

 

Завдяки фахівцям будівельної компанії «Альянс ІФ», велика кількість сімей стали власниками нової затишної та комфортної оселі.

 

«Ми працюємо на ринку нерухомості з 2015 року. За цей час нам вдалося збудувати і здати в експлуатацію не один об’єкт. Наша молода і завзята команда спеціалістів кожному клієнту професійно надасть повний супровід від початкової консультації до оформлення документів на вибрану квартиру», - розповідає Катерина, керівник відділу продажу БК «Альясн ІФ».

 

 

Усі об’єкти компанії «Альянс ІФ» зведено з використанням найкращих матеріалів і комплектуючих та з дотриманням європейських стандартів будівництва. Житло розміщене в районі розвиненої інфраструктури, поруч головних магістралей міста. На території комплексів запроектовано дитячі та спортивні майданчики. 

 

А нещодавні результати перевірки підтвердили, що житло від БК «Альянс ІФ» відповідає найвищим нормам енергозбереження та теплоізоляції.

 

Поспішайте спіймати свою літню знижку! Команда БК «Альянс ІФ» запрошує відділ продажів: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності 93А або за телефонами:

 

+38 (0342) 55 99 93

+38 (‎067) ‎30-30-778

 

+38 (‎050) ‎30-30-778