"Альянс ІФ" - це доступне житло з франківським характером

Купити квартиру за розумні гроші - цілком реально. Формула успіху проста - комфорт і естетика. Але треба знати, де шукати.

У новобудовах Івано-Франківська можна заблукати серед однотипних варіантів. Існує позиція, що лише дорогому житлу елітного класу притаманна якість будівництва, багате оснащення квартири й будинку загалом, вдале місце розташування та енергоефективність домівки. Але ситуація змінилася, коли в 2015 році БК "Альянс ІФ"  розпочала будівництво житлового комплексу по вул. Залізнична, 3. Його унікальність - доступні ціни на квартири, які зазвичай притаманні тільки квартирам вищої цінової категорії. 

 

 

Будівництво ЖК ведеться в три черги. Перша черга вже здана в експлуатацію в грудні 2016 року. Зараз ведеться будівництво ІІ черги. В ЖК по вул. Залізнична, 3 покупець може оцінити не тільки якість внутрішнього оздоблення майбутньої квартири, а й сучасний стильний фасад будинку. На території комплексу передбачений дитячий майданчик, а над облагородженням прибудинкової території працює ландшафтний дизайнер. 

 

Беззаперечна перевага нового будинку — доступні ціни. 

 

"Будинок має вигідне розташування в центрі міста. Тут пропонуємо зручні: одно-, дво- та трикімнатні квартири сучасного планування. З повним переліком квартир можна ознайомитися на нашому сайті allianceif.com.ua. Для безпеки мешканців в під’їздах буде встановлено відеодомофони. Ми готові запропонувати індивідуальні умови придбання, а також надати розтермінування платежів", — говорить директор з продажу БК "Альянс-ІФ".

 

За отриманням детальної інформації звертайтесь: м. Івано-Франківськ вул. Незалежності 93А, або за телефоном: +38 (0342) 55 99 93.