Нерухомість будівельної компанії "Альянс ІФ" - одна з кращих пропозицій на ринку

Будівельна компанія «Альянс ІФ» пропонує широкий вибір житлової та комерційної нерухомості: житло комфорт-класу та перспективні торгові приміщення в житлових комплексах у центрі Івано-Франківська по вул. Залізничній та Незалежності, і квартири в тихому, затишному районі по вул. Богдана Хмельницького.

Об’єкти від БК «Альянс ІФ» - це завжди сучасні рішення та якісні, надійні будівельні матеріали і комплектуючі. Вдале розташування, красивий фасад, комфортне планування квартир, міцні та надійні двері, енергозберігаючі металопластикові вікна з німецького профілю, котли, електрична система, новітні дахові конструкції та якісні комплектуючі – це найкращі пропозиції ринку.

 

ЖК по вул. Залізнична, 3

 

Житловий комплекс по вулиці Залізнична, 3 в Івано-Франківську – це 8-поверховий житловий будинок класу «комфорт». Його будівництво розпочато в 2015 році. Житловий комплекс складається з ІІІ черг будівництва. На сьогоднішній день, І черга уже здана в експлуатацію і ведеться будівництво ІІ і ІІІ черги житлового комплексу.

 

Житловий комплекс розміщений в районі розвиненої інфраструктури, поруч головної автомагістралі міста – вулиці Незалежності. На території комплексу запроектовано дитячі та спортивні майданчики. Передбачено підземний та остьовий паркінг, а перший поверх житлового комплексу відведений для комерції. Саме тому житловий комплекс по вулиці Залізнична, 3 впевнено тримається в трійці найпопулярніших будівельних об’єктів Івано-Франківська у всеукраїнських каталогах новобудов.

 

ЖК по вул. Незалежності

 

На початку 2017 року БК «Альянс ІФ» розпочала будівництво нового житлового комплексу по вулиці Незалежності, 146А. Це 10-поверховий будинок комфорт-класу, який знаходиться на центральній вулиці Івано-Франківська.

 

Поруч знаходиться повноцінна міська інфраструктура, зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садок, торгові центри, аптеки, банківські установи, спортивні клуби, розважальні заклади та ресторани.

 

В БК Альянс ІФ» окрему увагу приділили фасаду нового будинку. При цьому, подбали і про функціональність майбутнього житла. Покупцям пропонують одно-, дво- та трикімнатні квартири із зручним плануванням, яке задовольнить вимоги найвибагливіших новоселів. У будинку також передбачені комерційні приміщення і гаражі.

 

ЖК по вул. Богдана Хмельницького

 

В 2017 році стартував ще один проект будівельної компанії «Альянс ІФ»  – житловий комплекс по вулиці Богдана Хмельницького. Будинок має вигідне розташування, яке дозволяє в межах 15-ти хвилин дістатися до центру міста. Транспортна розв'язка є однією з найбільш зручних в Івано-Франківську.

 

У кроковій доступності знаходяться всі необхідні об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема: школа №8, дитячий садок №4, торговельні центри, продуктові супермаркети, аптеки, перукарня, фітнес-центр, авто-мийка та ін. Територію довкола будинку ділянку озеленять, облаштують відпочинкову зону, встановлять дитячий та спортивний майданчики.

 

Особливість житлового комплексу по вул. Б. Хмельницького  – це доступні ціни, якісні будівельні роботи та надійні матеріали і комплектуючі. 

 

Переваги житла від БК «Альянс ІФ»:

Вдале розміщення. Житлові комплекси розташований в районі розвиненої інфраструктури, поруч головних автомагістралей міста із хороших автобусним сполученням.

 

Сучасне планування. Квартири запроектовані для максимального затишку і комфорту майбутніх мешканців.

 

Якісні комплектуючі. «Альянс ІФ» встановлює найкращі вікна, двері та використовує надійні матеріали, які разом створюють новий рівень житла в Івано-Франківську.

 

Унікальна теплоізоляція. Будівельна компанія піклується про енергоефективність осель, тому забезпечила потужний рівень теплоізоляції, що підтвердили результати незалежного енергоаудиту.

 

Привабливий фасад. У візуальний вигляд кожного будинку проектанти вклали душу і створили дім, куди завжди буде приємно повертатися.

 

Підземний та гостьовий паркінг. Кожен мешканець житлового комплексу матиме можливість зберігати своє авто у теплі та безпеці.

 

Благоустрій території. На території кожного комплексу для дозвілля та фізичного розвитку мешканців запроектовані дитячі і спортивні майданчики.

 

Комерційні приміщення. Офісні приміщення і торгові площі на першому поверсі створюють позитивні умови для бізнесу, розвитку торгівлі та громадського харчування.

 

Чесна ціна. БК «Альянс ІФ» пропонує найкраще співвідношення параметрів вартості та якості Вашого майбутнього житла.

 

У вартість квартир входить підведення усіх мереж, внутрішня чорнова штукатурка стін, чорнова стяжка підлоги, монтаж лічильників обліку електроенергії, води та газу, а сходова клітка оформлена довговічною облицювальною плиткою.

 

Детальніше за інформацією звертайтеся в офіс БК «Альянс ІФ»: