Попит на котеджі в Івано-Франківську зросте навесні 2021


Схоже, весна, хоча і не без боротьби, та все ж остаточно вступила у свої права. Теплі сонячні дні, теплі вечори… Після холодної зими, «приправленої» карантинними обмеженнями, душа рветься кудись поближче до природи.

 

Весняні зміни відбуваються також на ринку нерухомості. Зокрема, з настанням весни фіксується зростання попиту на заміську нерухомість – котеджі.

 

Так, фахівці аналітичного центру blago developer прогнозують, що вже в квітні цього року попит на сучасні заміські котеджі зросте на 4 – 5 %, а до червня місяця ці цифри зростуть до 10 – 15%.

 

Останнім часом досить популярними стали сучасні котеджні містечка, розташовані на околиці міста. Зазвичай їх обирають люди, яким до вподоби – мати власне подвір’я і при цьому їх рід занять та характер роботи не дозволяє їм відриватись від міста і перебиратись у сільську місцевість.

 

Життя у таких містечках має свої безперечні «плюси». З одного боку, це власне подвір’я, що його кожен може облаштувати відповідно до своїх вподобань, облаштувавши місця для дитячих розваг, барбекю, занять спортом та інших видів активного відпочинку. Це і гараж, де можна не перейматись за збереження цілісності вашого авто. І при цьому це зручне транспортне сполучення з бізнесовою та торгівельною частиною міста, можливість швидко дістатись до роботи, на ділову зустріч чи на зустріч з друзями.

 

Таким котеджним містечком, що вже набуло популярності серед іванофранківців, є Franko River Club від компанії blago developer. Містечко розташоване у затишному передмісті Івано-Франківська, неподалік від річки Бистриця Надвірнянська в зоні пішої доступності від зелених зон.

 

Створюючи Franko River Club, забудовник виходив із філософії «органічної архітектури» архітектора Райта Ллойда. Тут кожен будинок має свій особистий стиль, який не порушує цілісне сприйняття всього комплексу. Котеджі проєктуються індивідуально відповідно до уподобань замовника. Кожен з них має прилеглу ділянку площею від 8 до 15 соток. Ділянки відокремлені одна від одної. Крім того, все містечко обнесено ззовні огорожею, яка слугує запорукою безпеки його мешканців.

 

Franko River Club має розвинену внутрішню інфраструктуру з широкими проїздами та брукованими тротуарами, якісним вуличним освітленням, можливостями для занять спортом, активного відпочинку та ігор. Мешканці котеджів мають у вільному доступі тенісний корт, мультифункціональне спортивне поле, сучасні дитячі майданчики, а також зможуть відвідувати елітний СПА-центр з басейном.

 

При цьому всьому, будучи розташованим всього у 500 метрах від вулиці Тисменицької, Franko River Club має зручне транспортне сполучення з центром Івано-Франківська.

 

Тож, якщо ви давно мрієте про власне подвір’я, комфорт та безпеку у власному будинку, саме час подумати про придбання сучасного затишного котеджу від blago developer.

 

Що ж до людей, які полюбляють залишатись у вирі головних подій міста обирають квартиру поблизу центру або у спальних районах, то компанія blago developer має багато пропозицій у житлових комплексах Comfort Park, Chocolate, Family Plaza, Паркова Алея, Авторський, Main House, районі Manhattan, елітних комплексах Parus чи Royal Hall.