Не пропусти нагоду здійснити “післякарантинну” мрію з ЖК “Левада”


В рамках програми “Позитиви карантину” ЖК “Левада” триває творчий конкурс для дітей "Про що ТИ мрієш після закінчення карантину".

 

Карантин – не час для смутку, це час для розвитку та творчості! Намалюйте свою мрію, та вигравайте кошти для її втілення - до 20 травня в ЖК “Левада” триває конкурс дитячих малюнків”.

 

“Карантин став не дуже приємною несподіванкою для всіх нас! Особливо чутливими до обмежень в період карантину є наші дітки. Адже їм доводиться вчитись в нових умовах. Їм особливо важко зрозуміти, чому вони не можуть погуляти у дворі і пограти зі своїми друзями, піти в кіно на улюблений мультфільм, відвідати дитячі розважальні заходи, “заманити” батьків у торговий центр по дуже бажану іграшку, подорожувати і багато іншого. Як колись. У зв’язку з цим у діток з’явилося багато вільного часу, тому пропонуємо витратити його з користю і виграти грошовий приз для реалізації своєї “післякарантинної” мрії!“, – відмічають організатори.

 

До участі запрошуються діти всіх вікових категорій.

 

Призи:

1 місце – ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на 5 000 гривень;

2 місце  – ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на 3 000 гривень;

3 місце – ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на 2 000 гривень.

 

Для участі у конкурсі необхідно:

 

  • Намалювати малюнок, який відповідає темі конкурсу;
  • Заповнити анкету учасника і бути мешканцем міста Івано-Франківська або області, мати відповідні документи (для батьків);
  • Завантажити малюнок через сайт https://levada.if.ua/voting/ або надіслати його на електронну пошту levada.if@gmail.com;
  • Запросити друзів підтримали малюнок у відкритому голосуванні на сайті levada.if.ua.

 

Переможцем конкурсу стане той, чий малюнок набере найбільше вподобань.

 

Вручення призів відбудеться 22 травня 2020 року у відділі продажу кварталу Левада за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Стуса, 40.