Оберіть житло мрії від БК «Франківський Дім»: у будинку по вул.Берегова залишилось всього 5 квартир!

У будинку по вул. Берегова в Івано-Франківську залишилась лічена кількість квартир! Поспішіть придбати помешкання своєї мрії!

Будівельна компанія «Франківський Дім» завершує будівництво нового житлового будинку комфорт класу по вул. Берегова. Будинок розрахований на два під’їзди та має 9 поверхів. 

 

Ви можете обрати одно-, або двокімнатну квартиру, планування якої забезпечить максимальний рівень комфорту.

 

Житловий будинок по вул.Берегова від будівельної компанії «Франківський Дім» гармонійно поєднує в собі сучасні архітектурні рішення, технології і продуману цінову політику.

 

У вартість квартири входять енергозберігаючі вікна та двері класу еліт. Також мешканці отримають кватриру вже з чистовою стяжкою підлоги та штукатуркою стін. Встановлюються котли та лічильники обліку води, газу та електроенергії.

 

Від новобудови до центру міста можна доїхати за 5 хвилин. У районі добре розвинена інфраструктура, поруч знаходяться всі важливі об’єкти соціальної інфраструктури – школи, садочок, Івано-Франківський національний технічний університету нафти і газу, міська поліклініка №2, торговий центр «Панорама PLAZA», продуктовий ринок. 

 

Неподалік знаходиться Набережна ім. В. Стефаника та відпочинкова зона річки Бистриця Солотвинська, де ви зможете гуляти та відпочивати від міського шуму.

 

Контакти БК «Франківський Дім»:

м. Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305

тел.: (066) 076-76-24; (0342) 52-79-03

сайт: http://www.frandim.if.ua