Триває будівництво багатоквартирного будинку на вулиці Береговій


Будівельна компанія «Франківський Дім» у квітні 2018 р. розпочала будівництво нового житлового будинку комфорт-класу по вул. Берегова. Об’єкт знаходиться у затишному районі міста на розі вулиць Берегова 18/1, 18/2, 20 та Чиста, 23.

 

Зручна транспортна розв'язка: до центру міста –  5 хвилин.
 Для комфортного проживання мешканців будинку поруч розташовані всі важливі об’єкти соціальної інфраструктури – школа, дитячий садок, Івано-Франківський національний технічний університету нафти і газу, міська поліклініка №2, торговий центр «Панорама PLAZA», продуктовий ринок.

 

Також неподалік знаходяться Набережна ім. В. Стефаника та відпочинкова зона річки Бистриця Солотвинська.

 

Об’єкт по вул. Берегова – це дев’ятиповерховий житловий будинок, розрахований на два під’їзди з загальною кількістю 99 квартир.

 

У будинку запроектовані одно-, дво- і трикімнатні квартири площею від 41 м2 до 85 м2. Планування квартир розроблені таким чином, щоб забезпечити максимальний рівень комфорту і раціональне використання наявних площ.

 

При будівництві об’єкту використовуються високоякісні матеріали та дотримуються стандарти енергоефективності. Передбачено утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту.

 

Житлові площі комплектуються восьми камерними металопластиковими вікнами з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм та вхідними дверима преміум-класу.

 

Робиться чистова стяжка підлоги, штукатурка стін, встановлюються котли та лічильники обліку води, газу та електроенергії.

 

Для власників автомобілів запроектовані гаражі. Передбачено облагородження прибудинкової території. Здача об’єкту в експлуатацію планується на 3-й квартал 2019 року.

 


 

 

Центр продажу: БК «Франківський Дім»:

м. Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305

тел.: (066) 076-76-24; (067) 555-05-57; 52-79-03;

Сайт: www.frandim.if.ua