Надійні забудовники Івано-Франківська

Івано-Франківськ – один з лідерів України за масштабами будівництва. Зараз у місті функціонують 26 будівельних компаній. Аналітичний центр «Благо» виділив п‘ятірку лідерів та розповів про сучасні тенденції будівництва на Прикарпатті.

Серед забудовників з найбільшою кількістю проектів перші позиції займають компанії: Blago Developer, Ярковиця, M Group Development, Вамбуд, Галицький двір.

 

Івано-франківські будівельні компанії стали одними з провідних трендсеттерів своєї сфери. Свідченням цього є активне впровадження інноваційних технологій у вигляді продуманої організації простору всього житлового комплексу та розумного планування квартир за принципом Smart Home. Найкращим втіленням смарт-інновацій є житловий район Manhattan від компанії “Blago Developer”.

 

Крім цього, сучасне будівництво орієнтоване на впровадження  енергоефективних та екологічних матеріалів, використання монолітно-каркасного типу, перевагами якого є довговічність, надійність, зручність у плануванні та переплануванні житла, широкі можливості для архітектурних та дизайнерських рішень, швидкі темпи будівництва.

 

Сучасні житлові комплекси проектуються відповідно до потреб та максимального комфорту мешканців:

 

Питання екологічності та безпеки вирішується завдяки принципу “двір без автомобілів”. Для цього зводяться підземні чи багаторівневі наземні паркінги, що усуває потребу заїзду транспорту у внутрішній двір.

 

Входи в будинок знаходяться на рівні землі для зручного пересування велосипедів, дитячих візків тощо.

 

У кожному під’їзді є приміщення для спортивного інвентарю.

 

Перший поверх будинків – це просторий дизайнерський хол із двома ліфтами.

У квартирах встановлюються великі панорамні вікна, що забезпечує багато світла, підвищує енергоефективність житлового приміщення та має кращий естетичний ефект.

 

На території житлових комплексів багато зелені, створюються унікальний дизайнерський ландшафт.

 

Для сімейного відпочинку  передбачені спортивні та дитячі майданчики, прогулянкові зони, велоінфраструктура.

 

Розвинена внутрішня інфраструктура комплексів (супермаркети, СПА-центри, фітнес-клуби тощо).

 

Одним з найкращих архітектурних проектів в Івано-Франківську визнано комплекс елітних апартаментів і пентхаусів Parus. Його перевагами є досконалість та найвища якість кожної деталі: відмінна енергоефективна система опалення (конденсаційні котли Wessex ModuMax (Великобританія), сучасна електрифікація з найновішими типами з’єднань. 

 

Ексклюзивність та престижність комплексу доповнюють алюмінієва фасадна система CW 50-HI від Reynaers (Бельгія) зі спеціальною передобробкою “SEASIDE A” та віконна система нового покоління MASTERLINE 8-HI від Reynaers Aluminium.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна у ЖК Паркова Алея, Comfort Park, містечко “Соборне”, ЖР Manhattan, комплексі елітного житла Parus від будівельної компанії “Blago Developer“.