Розпочато будівництво нового ЖК бізнес-класу в центрі Івано-Франківська


Квартири в центрі міста завжди користувались великим попитом серед покупців. Спираючись на те, що мешканці Івано-Франківська прагнуть мати квартиру у діловому центрі міста, компанія blago developer, яка завжди крокує в ногу з часом, розпочала будівництво нового, амбітного житлового комплексу. 

 

Авторський – це респектабельний, урбаністичний, комфортний та стильний житловий комплекс бізнес-класу. Розташований в центральній частині Івано-Франківська, на перетині вулиць Чорновола-Січових Стрільців.

 

У комплексі буде всього 231 квартира, розвинена інфраструктура, паркінг, підтримка смарт-технологій, безпека, можливий спільний коворкінг простір.

 

При створенні цього житлового комплексу головною метою виступало поєднання шаленого ритму міста та власного стилю життя і комфорт мешканців.

 

Саме бажання потенційних клієнтів залишатись у вирі головних подій міста, бути наближеними до ділового центру в тандемі з прагненням оптимізувати власний час і організувати власний комфорт життя, надихнули нас на створення житлового комплексу Авторський!

 

Цей комплекс ідеально підходить для тих, хто розуміє швидкість життя та цінує його!

 

Архітектура будинку – гострі лінії, світлий фасад та стильний стриманий дизайн, підкреслює концепцію житлового комплексу!

 

Світлі, просторі, стильні і функціональні – це все про квартири з неймовірно зручним планування в діловому центрі Івано-Франківська.

 

Детальну інформацію можна дізнатись за номером: (050)0714-000, (097)0714-000 або на сайті https://blagodeveloper.com/