На Вовчинецьких горах майже 10 років працюють над спорудженням готельно-розважального комплексу

Уже більше 10-ти років триває будівництво величезного готельно-відпочинкового комплексу на території Вовчинецьких гір - пагорбах села Вовчинець, яке входить до Івано-Франківська міська рада
Оформлення документів на будівництво розпочалось ще в 2006 році. Самі ж роботи розпочалися в 2007 році.
 
Відпочинково-розважальний комплекс розташований на земельній ділянці площею 1,5 га. Востаннє цю територію давали в оренду в 2013 році, призначення оренди - для «будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування».
 
Орендарем землі на сьогодні є ТОВ «Західна Промислова Група». Засновниками підприємства виступили Олег і Володимир Лисаки, Ігор Лукань та угорська компанія ТОВ «CENTRO EURO GROUP». Остання в Угорському реєстрі підприємств зареєстрована 13 листопада 2012 року. Її директором є українець Сергій Данилюк.

Ряд каталогів новобудов інформують, що це відпочинково-розважальний комплекс під назвою «Вовчинецькі гори», а забудвіником є компанія «Івано-Франківськміськбуд». Її власниками також є Олег і Володимир Лисаки та Ігор Лукань.

Згідно інформації на сайті Департаменту містобудування та архітектури, Вовчинецькі гори є комплексною пам’яткою природи місцевого значення площею в 30 га.