На Коломийщині триває будівництво сучасного модульного спорткомплексу


До відзначення 30-ої річниці Незалежності України у селі Королівка Коломийського району завершать будівництво модульного спортивного залу КУ «Молодіжний центр», який реалізується у рамках Національної програми Президента «Велике будівництво».

 

Вчора під час робочої поїздки на Коломийщину голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук побувала на об’єкті та оглянула стан будівництва спорткомплексу, пише Побудовано з посиланням на пресслужбу ІФ ОДА.

 

Зазначимо, що фінансування об’єкта, на який передбачено понад 30 мільйонів гривень, проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а також із місцевого бюджету.

 

 

На сьогодні будівельна готовність об’єкта складає 32 відсотки, однак, зважаючи на активне проведення будівельних робіт, очікуємо на швидке завершення спорудження спорткомплексу.

 

«Нашим найвищим пріоритетом є життя, а для повноцінного життя нам потрібне добре здоров’я. Тому розбудова сучасної спортивної інфраструктури – запорука розвитку здорової нації, – наголосила Світлана Онищук. – За підтримки Президента України та Уряду ми маємо можливість будувати нові спортивні комплекси, зали та стадіони, щоб молодь могла активно займатися фізичною культурою та спортом».