«МЖК Експрес-24» будує дитячий садочок на 90 місць в новому мікрорайоні біля парку ім.Шевченка

Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» завершує будівництво дитячого садочку в районі вулиць Національної Гвардії – Сорохтея – Чорновола. Він обслуговуватиме мешканців нового житлового мікрорайону поруч з центральним міським парком ім.Шевченка.

Дитячий дошкільний заклад розрахований на 90 місць. Тут працюватиме п’ять груп – дві ясельні групи середнього та старшого віку і три дошкільні групи загального типу. Також запроектовано адміністративні, допоміжні та господарські приміщення, медпункт з ізолятором та харчоблок.

 

 

Основна мета компанії «МЖК Експрес-24» – будівництво якісного та доступного житла. Директор будівельної компанії «МЖК-Експрес-24» Олекса Салига запевнив, що квартири в новому мікрорайоні біля парку ім..Шевченка задовільнятьвимоги будь-якого покупця.

 

 

 

«Одним із основних стандартів, які ми стараємось впроваджувати при будівництві наших будинків – це зручне планування та якісна інфраструктура. Враховуючи, що значна частина наших клієнтів це сім’ї з дітьми, то окрім зручних дитячих майданчиків, ми реалізували проект будівництва дитячого садочка, який знаходитиметься всередині житлового кварталу. Житловий комплекс в межа вулиці Національної Гвардії - це чудовий вибір помешкання для сімей, адже він розташований біля рекреаційної зони -  парку Шевченка, в 10-хвилинах від центру Івано-Франківська, має власний дитячий садочок і головне, це якісне та доступне житло», - зазначив директор будівельної компанії «МЖК-Експрес-24» Салига Олекса.

 

 

 

За інформацією та деталями звертайтеся за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58 або за телефоном 0 (342) 77-60-27 та 0 (342) 77-77-50.

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

 

сайт МЖК: www.mgk.if.ua