Івано-Франківськ за продаж трьох комунальних ділянок заробив 800 тисяч гривень

На сесії міської ради, яка відбулася 21 жовтня, депутати прийняли рішення продати три земельні ділянки комунальної власності, у сумі вартість яких складає близько 800 000 грн.

Перша земельна ділянка площею 0,0067 га, розташована за адресою вулиця Євгена Коновальця, 32. Згідно даних публічної кадастрової карди її цільове призначення - 03.15 «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови». За законом територія відноситься до земель громадської забудови, які використовуються для розміщення громадських будівель і споруд (готелів, офісних будівель, торговельних будівель, для публічних виступів, для музеїв та бібліотек, для навчальних та дослідних закладів, для лікарень та оздоровчих закладів) та інших об'єктів загального користування.

Покупцем став Біланюк Володимир Михайлович, якому ця земельна ділянка обійшлася в 33 680,00 грн. З серпня 2015 року і до моменту продажу він користувався цією територію на правах оренди.

 

Наступна земельна ділянка площею 0,6588 га розташована за адресою вулиця Євгена Коновальця, 264 Г. Її цільове призначення - 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».  За законом територія відноситься  до земель промисловості.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Семас ІФ» з липня 2015 року і до моменту продажу володіло цією територією на правах оренди. Тепер підприємство викупило ділянку за 607 308,00 грн.

ТзОВ «Семас ІФ» було засноване в 2013 році. Основний вид діяльності – виготовлення виробів з бетону для будівництва. Керівник підприємства – Кузьмінський Чеслав Янович. Розмір статутного капіталу – 60000,00 грн.

 

Остання продана земельна ділянка площею 0,0522 га, розташована за адресою вулиці Василя Стуса, 17 А. Згідно даних публічної кадастрової карди її цільове призначення - 03.15 «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови». За законом територія відноситься до земель громадської забудови.

Товариство з обмеженою відповідальністю торгово-виробнича фірма «Жако» викупило цю територію за 159 933, 00 грн. З липня 2015 року і до моменту продажу підприємство володіло земельною ділянкою на правах оренди.

ТзОВ торгово-виробнича фірма «Жако» було засноване в 1993 році. Основний вид діяльності –  діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Керівник підприємства – Сенюра Ольга Василівна. Розмір статутного капіталу – 6273, 30 грн.