Квартири від «МЖК Експрес-24» в районі парку Шевченка - Ваш правильний вибір

«МЖК Експрес-24» пропонує квартири у нових будинках неподалік міського парку ім. Шевченка по вул. Національної Гвардії в Івано-Франківську. Просторе та якісне житло із зручним плануванням вже чекає своїх власників.

В роботі використовуються тільки перевірені матеріали і надійні технології. Покупцям пропонується якісне житло комфорт класу. Функціональна складова комплексу не поступається зовнішньому вигляду. Фасад будинків красивий та оригінальний, поєднує у собі різноманітні архітектурні стилі і палітру кольорів, що вигідно вирізняється на фоні однотипних міських будівель.

 

 

А такі практичні рішення, як озеленення прибудинкової території, двори із дитячими майданчиками, спортивні площадки та зони для відпочинку дозволяють назвати житловий комплекс по вулиці Національної Гвардії проектом, що створений з турботою про своїх мешканців. Будівельній компанії «МЖК Експрес-24» вдалось збудувати комфортний і якісний комплекс, із турботою про своїх покупців.

  

Новосели житлового комплексу поблизу парку ім. Тараса Шевченка отримують не «коробку», а повністю готову до чистової обробки квартиру. На покупців, окрім омріяних квадратних метрів, чекає розведена по квартирі мідна електропроводка, котел, вікна з п’ятикамерного профілю з енергозберігаючим склопакетом, лічильники на всі комунікації, штукатурка «під рівень» та вхідні двері. До квартир також підведено кабельне телебачення та інтернет. Усі ці переваги входять у вартість квартири.

 

 

Родзинкою житла неподалік міського парку ім. Шевченка від «МЖК Експрес-24» є просторі дворівневі квартири з чудовою панорамою на центральну частину міста. Також будівельна компанія пропонує знижки при 100% оплаті усієї вартості квартири.

 

Контакти:

Адреса: м.Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

Тел: (0342) 77-60-27; 050 433 14 03;

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua