Квартири від БК «Івано-Франківськміськбуд»: широкий вибір житла за доступною ціною

Будівельна компанія «Івано-Франківськміськбуд» - досвідчений гравець на ринку нерухомості міста. Семирічний досвід роботи відображається в численних об’єктах підприємства, що відповідають високим європейським стандартам якості та зводяться у визначені терміни.

Професійність та організованість колективу, висока якість будівництва і позитивні відгуки клієнтів дозволили компанії зайняти гідне місце на будівельному ринку Івано-Франківська.

 

Колектив однодумців «Івано-Франківськміськбуд» послідовно реалізовує визначену філософію щодо надання послуг найвищого гатунку, орієнтацію на прогресивні засади будівництва, застосування енергоефективних технологій.

 

На рахунку компанії близько десятка будинків зданих в експлуатацію. Нині компанія наполегливо працює над будівництвом ЖК «Парковий маєток» по вул. Чорновола, 155, ЖК по вул. Шевченка, 54  та ЖК «Урожайний» у мікрорайоні Позитрон.

 

Кожен із цих об’єктів представлений широким асортиментом 1, 2 і 3-кімнатних квартир. На клієнтів чекає доступне планування, енергоефективні технології будівництва та доступні умови придбання житла.

  

Компанія «Івано-Франківськміськбуд» готова задовольнити побажання найвибагливіших клієнтів. Молодим сім’я із дітьми прийдуть до смаку доступні 2 і 3-кімнатні квартири у затишному мікрорайоні. Тут якнайкраще підходять варіанти у ЖК «Урожаний» або ЖК «Парковий маєток», що вирізняються вигідним розташуванням, по-сусідству із школами, садочками та торговими комплексами.  А для любителів активно відпочинку та піших прогулянок компанія пропонує комфортабельні апартаменти у ЖК по вул. Шевченка, 54, у кроковій доступності від парку та міського озера.

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Гаркуші, 24

моб. тел. (095) 749-42-17

тел. (0342) 55-65-36

тел./факс (0342) 55-65-39

e-mail: ifmiskbud@gmail.com