Квартира-пентхаус — ексклюзивне життя на даху

Будинки МЖК Експрес-24 прикрашають і доповнюють архітектурний вигляд міста. Одним із чудових прикладів є житловий комплекс поблизу парку ім.Шевченка з дворівневими квартирами на останньому поверсі, де як приємний бонус – тераса.

Новобудови в зеленій зоні в центральній частині міста відповідають світовим стандартам інженерії, в них створено унікальну внутрішню інфраструктуру.  На останніх житлових поверхах розташовані дворівневі квартири-пентхауси, з вікон яких відкриваються неймовірні панорамні види на місто. Вони в два рази більші від звичайної квартири, адже мають рівно в два рази більше поверхів, що надає їм схожості з великим приватним будинком. 

 

 

Більше вільного простору означає більше простору для втілення всіх дизайнерських ідей і фантазій щодо інтер'єру. Можна не хвилюватись стосовно планування, у двоповерховій квартирі немає обмежень, оскільки відсутні несущі стіни. Є можливість зробити ще одну кімнату, або розширити вже існуючу, перемістити кухню чи зробити невеликий гардероб, або кабінет. 

 

Щодо функціонального призначення, зазвичай другий поверх використовують як особисту зону, а перший для загального користування.  На терасі можна обладнати «зимовий сад», зробити додаткову літню вітальню, або столову. Розкішні, вишукані, дорогі апартаменти звідки відкривається панорамний вид.

 

 

 

Варто сказати і про  певні недоліки, а саме сходи. Вони можуть бути занадто громіздкими і забирати частину простору, але і тут дизайнери пропонують безліч рішень і варіантів з найменшими витратами площі. 

 

 

Дворівневі квартири - один із сучасних способів вирішення проблеми зі збільшенням простору. Вони давно стали популярними серед багатьох людей. Такі квартири - ідеальне рішення для великої родини, саме тому мода на них ніколи не мине.

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua