Івано-Франківськ від продажу землі вторгував понад 100 ти грн

Івано-Франківська міська рада дала «добро» на продаж двох земельних ділянок. Території відноситься до категорії земель громадської та житлової забудови. За них місто вторгувало понад 100 тис гривень.

Першою у рішенні міськради зазначена земельна ділянка по вулиці Побутовій, 6. Її площа становить 0,0317 га. Цільове призначення ділянки - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Девда Галина Юріївна придбала землю за 98 572 гривень, з розстрочкою на 6 місяців.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

За даними аналітичної платформи «YouControl», Девда Галина Юріївна очолює громадську організацію «Фонд розвитку інваспорту», яка заснована у 2009 році. Організація зареєстрована за цією ж адресою, що і земельна ділянка - вулиця Побутова, 6.

 

 

Як писало Побудовано в Франківську, в 2001 році «Фонд розвитку інваспорту» отримав у  постійне користування ділянку площею 0,38 га, у районі вулиці Ребета, для  будівництва спортивно-оздоровчого комплексу. У вересні 2016 року Департамент містобудування, архітектури і культурної спадщини видав організації містобудівні умови та обмеження. Згодом у грудні,  Державна архітектурно-будівельна інспекція видала декларацію про початок будівельних робіт на нове будівництво «Спортивний майданчик» по вулиці Ребета.

 

Наступною йде земельна ділянка площею 0,0048 га, на вулиці Матейки, 17. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Вартість землі становить 11 379 гривень. Новим власником ділянки став Борис Микола Васильович.

 

Ділянка на кадастровій карті