Міськрада погодила продаж землі на загальну суму 1,2 млн грн

Івано-Франківська міська рада прийняла рішення про продаж 5-ти земельних ділянок комунальної власності міста. Загалом від продажу землі до міського бюджету надійде 1 277 290 грн.

Земельну ділянку по вулиці Левинського, 3а, загальною площею 0,43 га, викупить ТОВ «Фірманн». Ділянка відноcиться до земель промисловості. Її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Вартість землі складає 611 000 грн.

 

 Ділянка на кадастровій карті 

 

Далі йде ділянка вартістю 90 410 грн, по вулиці Гарбарська, 2. Її площа складає 0,0163 га. Земля призначена для будівництва та обслуговування закладів торгівлі. Покупець - Струк Христина Іванівна.     

 

Ділянка на кадастровій карті 

    

ТОВ «Західгідросервіс», викупить ділянку по вулиці І. Макуха, 41а, площею 0,23 га. Цілове призначення землі - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Вартість ділянки складає 315 658 грн.

 

 Ділянка на кадастровій карті 

  

Земельну ділянку по вулиці І. Ремболовича, 4, загальною площею 0,04 га, викупить фізична особа- підприємець Дмитраш Марія Богданівна. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування  інших будівель громадської забудови. Вартість землі складає 111 417 грн.

Ділянка на кадастровій карті 

 

Останньою у списку зазначена ділянка по вулиці Галицька, 27, площею 0,02 га. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ. Приватне підприємство «Кредо» викупить землю за 148 805 га.

 

Ділянка на кадастровій карті