Івано-Франківськ на продажі чотирьох ділянок заробить понад 700 тис грн

Івано-Франківська міська рада, під час другого пленарного засідання 20 січня, дала «добро» на продаж чотирьох земельних ділянок, загальна вартість який складає понад 700 тис грн.

Земельні ділянки мають різні площі, дві із них відносяться до земель промисловості, інші дві підпадають під категорію земель громадської забудови. Сукупна вартість усіх ділянок становить 778 365 грн.  При цьому, новим власникам землі доведеться відразу сплатити повну вартість ділянки, без розстрочення платежу.

 

Першою у списку проданих земельних ділянок йде територія на вулиці Івасюка, 26-а, площею 0,12 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Покупець ділянки, ТОВ «Анрад», сплатить за неї 338 260 гривень. Раніше підприємство орендувало цю територію з 2014 року.

 

 

За даними аналітичної платформи «YouControl», спільне Українсько-Польське виробничо-комерційне підприємство товариство з обмеженою відповідальністю «Анрад» засноване у 1995 році. Основний вид діяльності - виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі. Керівник - Ожга Андрій Євгенович.

 

 

Наступною йде ділянка площею 0,0048 га, що знаходиться на вулиці Дністровська 4/4. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. У рішені міськради покупцем зазначений підприємець Гренішен Леонід Михайлович, який орендує землю з березня 2016 року. Вартість ділянки становить 26 977 гривень.

 

 

У Єдиному держаному реєстрі, Леонід Гренішен з 2005 року зазначений як приватний підприємець. Основний вид діяльності - діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування.

 

Земельні ділянка площею 0,17 га, по вулиці Симона Петлюри продана приватному підприємству «Інструмент». Її цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Новому власнику вона обійшлася у 243 700 гривень.

 

 

За даними аналітичної платформи «YouControl» Приватне підприємство "Інструмент" зареєстроване у 1995 році. Основний вид діяльності - виробництво інструментів. Керівник - Іванців Степан Петрович.

 

 

 

Останньою йде територія на вулиці Польова,5. Її площа складає 0,12 га. Цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Підприємець Пивоварчук Віталій Іванович, який орендує її з 2014 року, викупив цю територію. Вартість землі становить 169 428 гривень. 

 

 

У Єдиному держаному реєстрі, Віталій Пивоварчук з 2000 року зазначений як приватний підприємець. Основний вид діяльності - виробництво інших виробів із бетону гіпсу та цементу.